Monday Funday #4

Het is weer maandag! Tijd voor Monday Funday nummer 4. Mijn fijne, leuke, gezellige, favoriete dingen van afgelopen week op een rijtje. Een rijtje om blij van te worden.

Tulpen

Kerstboom eruit. Tulpen erin. Onze boom is afgelopen donderdag afgetuigd en buiten gezet. Zaterdagochtend werd hij opgehaald. Ik vind het altijd heel fijn om een échte boom in huis te zetten, maar het is ook weer lekker als hij weer de deur uit gaat. Die ruimte die het oplevert, die kunnen we goed gebruiken hier in huis. En de tulpen zijn alweer te koop en laat dat nou mijn favoriete bloem zijn. Meestal koop ik paarse, op de een of andere manier vind ik dat de mooiste denk ik.

2016-01-09-12.28.42

Ik word iedere dag weer heel blij van de badproducten van Naïf. Ik zou er bijna zelf mee willen douchen. Het ruikt zo lekker. Het is echt heel fijn baby-spul.

2016-01-09-12.49.47

Ik vond bij de xenos dit super leuke houten doosje. En toevallig was ik op zoek naar een doosje om Mirhte’s haarspeldjes en andere frutseltjes in te bewaren. Dit leek me wel geschikt. Het staat nu in haar kamer, op de kast.

2016-01-09-12.50.31

Ik ben nog steeds zo blij met de gehaakte knuffeltjes die mijn oma heeft gemaakt voor Mirthe. Ze staan allemaal op haar kamertje. Op de houten wolkenlampjes die papa T. gemaakt heeft.

Waar worden jullie heel blij van op dit moment?

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: