Monday Funday #5 | Fietsen, liftselfies en lipgloss

Het is maandag en wat hebben we een prachtig mooi zonnig weekend achter de rug zeg. Een weekend waarin we op zaterdag gezellig met de schoonfamilie (de tweeling zit nog steeds in de buik) hebben gegeten en waarin ik op zondag voor het eerst met Mirthe ging fietsen. Maar het weekend is helaas weer voorbij. Het is weer maandag en ik ga vandaag met Mirthe naar het consultatiebureau. 2 maart is Mirthe negen maanden oud en dan kunnen jullie dus weer een update van mij verwachten.

Maar op maandagen moeten we er allemaal een beetje inkomen met zijn allen, zo aan het begin van een nieuwe week. Dus deel ik met jullie weer eens een lijstje met allemaal dingen om blij van te worden:

Lift-selfie

Liftselfies. Tja… haha op de een of andere manier dagen spiegels in liften mij altijd uit om even een selfie te maken. Hier eentje in de lift in het appartementengebouw waar mijn opa en oma wonen. Zoals jullie zien draag ik Mirthe in de draagzak. Dat is op zichzelf al iets om blij van te worden. Deze lift is net zo oranje als mijn keuken. En kleurtjes, daar wordt ik ook vrolijk van. Hoppa: drie vliegen in één klap.

Oma-breit-een-pakje-voor-de-pop

Superoma die kleertjes heeft gebreid voor de pop. De baby born, nog van mijzelf geweest 😉 Zo schattig dat ik haar meteen heb gevraagd hetzelfde jurkje ook voor Mirthe te breien voor in de zomer!

Vaseline-lippenbalsem

Dit lekkere zoete lipglossje dat we gratis kregen bij de boodschappen. Dat kunnen we wel gebruiken met dit winterse weer, want dan heb ik altijd droge en kapotte lippen. Deze smaakt en ruikt heel zoet. Ik houd er wel van.

Zonnebril-voor-Mirthe

Zonnebrillen voor baby’s. Need to say more?

Fietsen met Mirthe

En, last but not least: Fietsen met Mirthe. Wat was dat fijn zeg. Zo gezellig, samen op de fiets. En met dat stralende zonnige weer wat we hadden zondag. Dat gaan we vaker doen. Ik wil alleen nog wel op zoek naar een nieuwe fiets. Een goede vervanger voor mijn oude beestje. Een moederfiets of een bakfiets. Ik ben er nog steeds niet uit wat het wordt. Tips zijn welkom 🙂

Hebben jullie ook een fijn weekend gehad? Wat waren momenten waar jij blij van werd?

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: