Monday Funday #6 | In het winkelwagentje en vingerverven

De eerste maandag van de lente, dat moet een mooie worden toch? Ik geloof alleen niet dat er heel mooi weer voorspeld wordt, helaas.

Hierbij deel ik met jullie, aan de hand van foto’s die ik de afgelopen tijd maakte, een lijstje met vrolijke dingen om blij van te worden!

Winkelwagentje

Mirthe zit voor het eerst in het winkelwagentje. En stoer dat ze dat vond! Ze genoot echt. Steeds ging haar linkerbeen uit het gat waardoor ze zijwaarts kon zitten. Dan kon ze tenminste goed in de gaten houden wat ik allemaal in de kar deed. Een vermaak om te zien. Zo wil ik iedere dag wel boodschappen doen. Wat een verademing is die ruimte in een karretje trouwens weer! Eerder ging ik altijd met wandelwagen en dan had ik alleen een mandje om te vullen. Nu kon ik weer lekker veel boodschappen in één keer meenemen.

Blokjes-in-klankkast

Mirthe die uitvindt dat je blokjes ook heel goed in de klankkast van de surround sound set kunt stoppen. Dat is ook een soort vormenstoof, toch? Als we weer eens blokjes kwijt zijn, weet ik in ieder geval waar ik moet zoeken.

Johnny-Chocolade

Nieuw merk chocola in de schappen: Johnny Doodle, in verschillende leuke smaken. Houd je van witte chocola (ik lust ze alle drie graag!) en van speculaas? Dan is dit echt een goede combi! Jammie. De foto is niet zo mooi want ik heb de reep misschien iets te gretig opengescheurd voordat ik op het idee kwam deze te fotograferen…

Mirthe-herkent-zichzelf-op-selfie

Selfies maken met Mirthe. Ze herkent zichzelf en dan moet ze lachen. Zo lief.

Moestuintjes

Moestuintjes van de AH. Ik moet ze nog planten, maar ik heb er zin in. Eens kijken of ik dit jaar wél iets in leven kan houden. Ik houd jullie wel op de hoogte 😉

Vingerverven

Tante Fne (don’t ask) is jarig dus we gaan aan de vingerverf. En we verven meteen ook even een kunstwerk voor beide opa’s en oma’s. Mijn moeder vond het oprecht mooi, I quote: ‘het zijn net bloemetjes’. Wat ze niet weten is dat Mirthe het verven niet zo heel interessant vond eigenlijk. En dat ik daarom haar handje maar in de verf heb gedaan en toen op het papier heb gedrukt, haha. Wat een kliederboel geeft dat zeg. Nou ja eigenlijk viel het ook best mee, doekje erover en het is ook weer weg. Maar zo’n verfschortje (slab met mouwen) is wel heel handig!

Zelf-drinken

Mirthe die zelf wel even wil oefenen met drinken. Ik vind dat zo bijzonder hoe snel ze van alles leert. Het is echt of ze iedere dag weer iets nieuws kan. Gelukkig zat er bijna niks meer in de beker hoor. Ze kan beter met maar een paar druppels beginnen leren want ze kiept het te ver achterover 😉

Fijne week allemaal!

Simone

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: