Monday Funday #8 | Aardbeien, de hond en vrolijke Mirthe

Tijd weer voor een lijstje van dingen om blij van te worden, aan de hand van foto’s: Monday Funday #8 alweer. Ik vind het nog steeds wel een leuke rubriek om terug te laten komen, jullie ook? Zeker omdat het nog steeds niet zo’n denderend weer is kunnen we wel wat opvrolijkende plaatjes gebruiken nietwaar?

Beschuit-aardbeien

Het eerste beschuitje met aardbeien van het jaar. Ze zijn nog loeiduur. Ik betaalde namelijk vier euro voor een bakje van 400 gram. Dat vind ik echt veel, maar ze roken zo lekker en het is zo lang geleden, ik kon het gewoon niet laten.

Mirthe's-eerste-aardbeien

Mirthe’s eerste aardbeitjes ooit. Dat ik de aardbeien niet kon laten liggen, kwam ook omdat ik Mirthe heel graag wilde laten proeven. Nou dat vond ze heerlijk. Ze heeft ervan zitten smullen. (Die andere dingen die je in het bakje ziet zijn druifjes, daar is ze ook gek op!)

Een-boekje-lezen-met-papa

Boekje lezen met papa. Het is jammer genoeg niet zo’n mooi weer meer. April doet wat hij wil. Laten we hopen op een mooie meimaand dan maar. Maar voor nu vermaken we ons binnen. Mirthe zit lekker bij haar papa op schoot een boekje te lezen.

Joske-en-Mirthe

Dat Mirthe en de hond van mijn ouders zo goed samengaan. Kijk nou hoe lief. Mirthe zit gewoon lekker te spelen, vlak naast Joske (de hond) die gewoon lekker bij haar ligt. We hadden de hond een weekendje te leen, omdat mijn ouders op reis waren.

Paarse-jurkje

Dit lieve jurkje dat mijn oma voor Mirthe heeft gebreid. Misschien zagen jullie het al eerder voorbij komen in het blogje waarin ik veel meer liet zien van wat mijn oma voor haar maakte. Zo mooi!

Perenboom-in-bloei

De perenbomen in onze tuin die weer zo prachtig bloeien. Dat wordt weer lekker peren eten dit najaar!

Paas-outlet-chocola

Restanten paas-snoepgoed in de uitverkoop. Flink afgeprijsd en super lekker, dus ja… wederom: ik kon het niet laten. Dagen, zelfs weken lang ben ik er langs gelopen en hield ik me sterk, maar op een dag, lagen er dan toch ineens deze twee lekkernijen in mijn mandje. En ik had ‘geluk’, want de dag erna was het display verdwenen. De dag ervoor was het nog lang niet leeg hoor, maar het zal wel te lang na Pasen zijn nu 😉

Vrolijk-wakker-worden

Dit vrolijke meisje dat zó blij is als ze ‘s ochtends wakker wordt. Dan is de dag bij voorbaat alweer goed. Heerlijk!

Waarvan werden jullie heel blij de afgelopen week?

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: