Monday Funday #9 | Asperges, cake smash en duplo

Het is weer maandag en komende week wordt het, in tegenstelling tot vorige week, wél mooi weer! Superfijn! Eigenlijk al blijheid genoeg natuurlijk, maar ook deze week onderstreep ik dat gevoel graag even met wat vrolijke momenten van afgelopen week. Een lijstje van dingen om vrolijk van te worden, door middel van foto’s!

900

Oh wat ben ik blij dat ze er weer zijn. De enige echte Hollandse aardbeien. En inmiddels nog redelijk betaalbaar ook. Mirthe is er ook gek op, ze kan al aaaa – be zeggen. Super schattig. Lekker!

Asperges-eten

Nog iets lekker waar we eindelijk weer van kunnen genieten: Asperges. Mijn moeder en ik hebben samen een pan vol opgegeten. Met ei, ham, aardappeltjes en een sausje erbij natuurlijk. Ook Mirthe kreeg haar eigen bordje van dit heerlijke menu, alleen dan zonder de saus. En ze heeft er kostelijk van zitten smullen.

Vormenstoof

Mirthe kan steeds beter zelfstandig de blokjes in het juiste vakje van de vormenstoof stoppen. En daar is ze maar wat trots op. Iedere keer als het lukt, roept ze heel hard: jaaaa! Of iets wat erop lijkt. Als het niet wil lukken trekt ze het dekseltje eraf en gooit ze het blokje er zo in. Ja, ga haar maar eens uitleggen dat het zo niet moet, want eigenlijk is dat veel handiger natuurlijk 😉

Cake-smash

En dan: De cake smash! Gisteren, zondag dus, heb ik een taartje gemaakt en hebben we een cake smash foto shoot gehouden. Ik vond dat leuk om te doen om daarmee de uitnodigingen voor haar feestje te maken. Ik laat de foto’s uiteraard op mijn blog ook zien, maar pas nadat de uitnodigingen voor haar verjaardag verstuurd zijn. Dat is wel zo leuk, lijkt me.

Duplo-manege

Duplo! Ik bouwde ‘samen met Mirthe’ ahum, deze leuke manege van Duplo. Ik vind hem zo schattig! En met ‘samen met Mirthe’ bedoel ik dus dat Mirthe de manege, kort nadat ik deze foto maakte, van tafel pakte, op de grond kiepte en uit elkaar ging halen. Tja… gelukkig hebben we de foto’s nog.

Overigens, voor de oplettende lezers onder ons:

Mirthe is vandaag 11 maanden. Normaal gezien zou er dus een 11 maanden update online komen, zoals ik ook de 10 maanden, de 9 maanden, de … enzovoorts schreef. Maar aangezien we volgende week maandag pas naar het consultatiebureau hoeven en ik dan dus gewoon wat meer relevante info voor in de update heb, schrijf ik hem volgende week pas! Hij komt dus zeer binnenkort online! 🙂

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Oooh asperges.. ik wil ook!! Aardbeien zijn bij Fiene ook heel populair – echt schattig hoe Mirthe het uitspreekt 🙂
    Heerlijk hoor, duplo-en met je kleine meid. Die van ons is tegenwoordig ook zelf aan het bouwen, maar heeft ook lange tijd alleen maar ‘gesloopt’ haha

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: