Monday Funday #1

Wat voor leuke, gezellige, lekkere of mooie dingen kwam ik afgelopen week tegen? Ik laat ze je zien in de nieuwe rubriek: Monday Funday. Een wekelijks overzichtje van dingen om blij van te worden.

Mirthe’s eerste tussendoortje

2015-12-11 12.35.25Een lekkere ‘mais boogie’ voor baby’s Mirthe vond het heerlijk. Ze begon er meteen aan te sabbelen en toen ze de ene kant, die uitstak uit haar handje, op had, begon ze aan de andere kant van haar hand met sabbelen. Totdat er alleen nog een papje aan de binnenkant van haar hand overbleef. Heerlijk!

Kerststal onder de boom

Het opzetten van de kerststal onder de kerstboom. Dat maakt het geheel af. We kochten die van Dick Bruna, met het bijpassende boek. Ik zal deze in een later blogje uitgebreider laten zien, want hij is echt super leuk!

Lichtjes aan het huis

De lichtjes, die bij ons het hele jaar door aan het huis hangen, hebben we weer aangezet. It’s beginning to look a lot like Christmas!

Aangename (maar wel gekke) temperaturen

Wandelen met MirtheNatuurlijk is het vreemd dat in december de bomen in bloei staan en is dat klimaattechnisch niet goed. Maar we kunnen wel lekker buiten wandelen, zeker als het windstil is, is het heerlijk om buiten te zijn met dit weer. Tussen de buien door uiteraard. Ik kijk er zo naar uit om met Mirthe te gaan fietsen. Ik denk dat ze bijna goed genoeg kan zitten daarvoor. Nu maar eens kijken of mijn fiets het nog doet. En of ik vooruit kom 😉

Spelletjesavond

We hielden afgelopen zaterdag een ouderwets gezellige spelletjesavond met vrienden. Superleuk! Dat was veel te lang geleden. Gelukkig was het bij ons thuis en ging Mirthe al op tijd lekker slapen en heeft ze weinig last van ons gehad.

Waar werden jullie blij van afgelopen week?

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: