Naar de kapper, balletpakje & nu al waterpokken? | Vlog #81

Afgelopen week ging ik dan eindelijk naar de kapper. Als je me volgt op instagram dan heb je het eindresultaat al gezien. Maar ook Mirthe is ging in de stoel dit keer en werd geknipt. Maar hierbij gebeurde nóg iets heel bijzonders 😉 Verder verdenken we Ruben ervan dat hij al de waterpokken doormaakt momenteel. En gingen we naar de stad met oma, om voor Mirthe een balletpakje uit te zoeken. En ik maar denken dat dat passen in de winkel een drama zou zijn. Ze vond het geweldig!

Kijk je gezellig mee?

Abonneren kan natuurlijk ook nog altijd! Gratis en voor niets!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: