Naar de SPA, nieuwe RING en UIT ETEN met de kindjes | VLOG #137

In deze vlog gaan Thijs en ik uit eten met de kindjes. Mijn nieuwe ring komt binnen. Mirthe gaat samen met Emily naar Spahuys Kids in Oss waar ze een superleuke, speciaal op kinderen gerichte spa-behandeling krijgen. En voor Mathiske (de mama van Emily) en mij, was dat een vermaak om te zien. Kijk je gezellig mee?

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: