Nationale Broer en Zus dag

Het is op de valreep. Ik weet het. Maar het is nog net Nationale Broer en Zus dag. En ik wil dat toch niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan. Ik heb namelijk twee hele leuke zussen!

D.

Zusje D. is mijn jongste zusje en heeft het bijzondere talent grapjes te maken en daar dan zelf zó hard om te moeten lachen, dat iedereen spontaan de slappe lach krijgt. Maar bovenal is zij iemand met wie je altijd goed kunt praten. Ze is ook gek op haar kleine nichtje Mirthe en past graag op haar.

I.

Zusje I. heeft ook een bijzonder talent: niemand kan zo hard haar neus snuiten als I. Daarnaast is I. een bijzonder gedisciplineerde carrièrevrouw, wat ik erg in haar bewonder. I. heeft onlangs een luiertje verschoond bij Mirthe, dat was voor haar een zeer enerverende ervaring.

ZusjesLachen gieren brullen

Met mijn zusjes kan ik lachen, huilen, gek doen en ook wel eens heerlijk ruzie maken. We zijn er voor elkaar en we kunnen elkaar ook de waarheid zeggen als het nodig is. Maar dat is ook zo fijn aan zusjes zijn, het kan best weleens botsen, maar uiteindelijk houden we te veel van elkaar om boos te blijven.

Quality time

Om ervoor te zorgen dat we in onze drukke levens ook tijd voor elkaar vrijmaken, houden wij iedere eerste vrijdag van de maand (als hij niet verzet wordt) zussenavond. Iedere keer organiseert één van ons een activiteit die we met zijn drietjes gaan doen. En dat kan van alles zijn. Van bankhangen en ‘The Nanny’ kijken, tot discobowlen. Er is maar één voorwaarde. Er moeten bitterballen te kanen zijn. Altijd gezellig!

Lieve zusjes, lieve I. en D., jullie zijn heel speciaal voor mij. Ik hoop dat we nog heel lang zusjes én vriendinnetjes blijven!

Tags

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: