Negen jaar samen

Trouwfoto

Vandaag, 23 september 2015, is de dag dat T. en ik 9 jaar samen zijn. Ons verhaal in het kort:

  • Begin september 2006 hebben wij elkaar via een van mijn beste vriendinnetjes (S.) op Appelpop leren kennen. Ik dacht eerst dat T. veel ouder was dan ik en ik vond hem op het eerste gezicht helemaal niet zo leuk als nu. Hij was heel direct en druk ook. Het tegenovergestelde van wat ik was. Maar we wisselden MSN-adressen uit (ja, jongens, dat was toen nog super hip) en hielden zo contact. We SMS-ten ook veel (whats app bestond nog niet, tjeezus wat zijn we oud). Het was gezellig en we bleken erg te kunnen lachen met zijn tweeën. Op de verjaardag van vriendinnetje S. zagen we elkaar weer. En het vlammetje wakkerde aan.
  • Op 23 september 2006 kregen wij ‘verkering‘ in de bioscoop in Den Bosch, op onze eerste date, jawel. Ik kreeg van T. een rode roos, welke hij onder de snelbinders van zijn fiets had meegenomen. Hij fietste me vol voorbij op weg naar de fietsenstalling. En ik voelde de zenuwen naar mijn hoofd stijgen toen ik hem zag. We gingen naar de film ‘Step Up‘. Deel 1 ja, inmiddels zijn er 5 geloof ik. En in de pauze was daar de vraag 😉
  • In 2011 zijn we gaan samenwonen in een huurhuis en anderhalf jaar later kochten wij ons huidige stulpje. Samenwonen is erg fijn. Hij maait het gras en ik doe de rest (nee hoor, grapje, valt best wel mee).
  • Op 21 mei 2013 werd ik op een prachtig strand in Frankrijk ten huwelijk gevraagd. Het was avond en de gingen nog even een strandwandeling maken. Het was helemaal niet koud, maar T. trok zijn jas aan, terwijl hij normaal bij -10 nog twijfelt of zijn jas wel nodig is. Dat vond ik wel vreemd, maar er ging nog geen belletje rinkelen. Maar je kunt nu vast wel raden wat er in zijn binnenzak zat.
  • Ruim een jaar later op 20 juni 2014 zeiden wij ‘ja‘ tegen elkaar, op een heel gezellig Brabants plekje. Het was echt een heerlijke dag om nooit meer te vergeten. Met zoveel lieve familie en vrienden om ons heen. En alles draaide die dag om ons, heel erg bijzonder.
  • Weer een klein jaartje later, op 2 juni 2015 is ons prachtige wondertje ter wereld gekomen: ons meisje Mirthe Jasmijn is geboren. We zijn zó trots op haar!

Nog steeds hebben wij het leuk samen en we genieten volop van het feit dat we nu een gezinnetje zijn. T. is een super lieve papa en ook een hele lieve man. Eentje met een hele hoop humor, liefde, warmte en geduld. Hij staat altijd voor me klaar en ook voor anderen. En hij is degene die me altijd weer aan het lachen krijgt, ook al ben ik nog zo verdrietig. Hij gaat met me mee naar huis van het leukste feestje, wanneer ik me niet zo lekker voel. En hij geeft mij het vertrouwen dat ik alles aan kan, ook al ben ik soms wat onzeker. Hij is mijn held. En met hem hoop ik ook Step Up deel 83 nog mee te maken.

Tags

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: