Negenmaandenbeurs

Negenmaandenbeurs: Het verslag en de buit

Afgelopen vrijdag ben ik samen met vriendinnetje Mathiske naar de negenmaandenbeurs geweest. We hebben lekker rondgekeken, mooie merken gezien, hier en daar een beursaanbieding meegepakt én we kwamen leuke mensen tegen. Kijk je mee naar mijn verslag?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kabrita, ik mocht op uitnodiging van Kabrita naar de negenmaandenbeurs.

Leuke stands bezoeken

Om te beginnen keken we onze ogen uit op de stand van Babypark. Daar hadden ze een hoek met allemaal Done By Dear spullen. En wat zijn dat toch een prachtige knuffeltjes, bordjes, babynestjes en nog veel meer! Echt een leuk merk.

Ook hadden stonden we nog even te zwijmelen bij super schattige lieve kleertjes van Noppies, waar onze baby’s helaas alweer te groot voor zijn gegroeid.

Rompers scoren

Bij de stand van HEMA scoorden we alletwee drie leuke rompers uit de nieuwe collectie. Leuke printjes hebben ze weer. En we zijn het er over eens: er gaat geen romper boven een romper van de HEMA. Mooie pasvorm, leuke printjes, goede stof en een nette prijs, die op de beurs nog leuker was dan hij normaal gezien al is. Dit zijn de rompers die ik uitkoos:

Rompertjes negenmaandenbeurs

Een blauwe, een mintgroene met driehoekjes en een witte met cactussen erop. En ja, maatje 86/92 alweer.

Stand Kabrita Negenmaandenbeurs

Een kijkje bij Kabrita

Vervolgens brachten we een bezoek aan de stand van Kabrita. Kabrita heeft mij namelijk uitgenodigd voor de beurs, om kennis te komen maken met de nieuwe producten van het merk, dat vooral bekend staat om de flesvoeding op basis van geitenmelk.

Flesvoeding op basis van geitenmelk

Maisknabbels en granenpapje

We kregen een goodiebag mee die gevuld was met maisknabbels en een granenpapje: de nieuwe producten van Kabrita. En ik informeerde even naar de flesvoeding op basis van geitenmelk.

Voor wie is geitenmelk een uitkomst?

Wanneer is geitenmelk een handig alternatief voor koemelk, vroeg ik mij af. Ik heb begrepen dat geitenmelk niet per definitie een alternatief is voor koemelk wanneer je allergisch bent voor koemelk. Maar dat geitenmelk wel makkelijk verteerbaar is. Veel ouders van kindjes met darmkrampjes zijn blij dat ze Kabrita ontdekt hebben, zo werd mij verteld. Weer wat geleerd!

Kabrita granenpapje op basis van geitenmelk

Zelf ik heb ik het nog niet aan de hand gehad, ik heb eerst borstvoeding gegeven en geef nu naast borstvoeding ook flesvoeding. Maar gelukkig hebben mijn kinderen niet echt last gehad van darmkrampjes of dergelijke ongemakken. Maar ik kan me voorstellen dat je op zoek gaat naar alternatieven als je het idee hebt dat je kindje last heeft van de melk die hij of zij krijgt. Wellicht is geitenmelk wel een uitkomst.

Kabrita Maisknabbels met geitenkaassmaak

Smakelijk

De maisknabbels hebben we uiteraard even geproefd en bij thuiskomst heb ik ook Ruben laten proeven. Ze zijn lekker en vallen ook bij mijn zoontje in de smaak. Eerder hadden wij altijd maisknabbels zonder smaakje, maar deze hebben een lekker geitenkaassmaakje. Een aanrader voor je kindje dus.

Maisknabbels snoepen

De producten van Kabrita zijn verkrijgbaar via de site van Kabrita zelf of bij Jumboof Etos.

De collectie van SuperSaar

Op Instagram hadden we hem al voorbij zien komen: de lancering van de collectie van Saar Koningsberger bij Kruidvat. Dus ook daar gingen we een kijkje nemen. Wat een leuke items zitten hierbij zeg. Kijk die slaapzakken en rompertjes dan! Maar ook die mooie okergele omslagdoek. En allemaal voor spotprijsjes. Erg leuk. Mathiskebestelde snel wat rompertjes in een panterprintje voor haar dochtertje Kate. Maar mocht je ook iets willen uit deze collectie; volgens mij moet je snel zijn. Een deel van de collectie is namelijk al niet meer verkrijgbaar op de website.

Collectie SuperSaar

Een nieuwe Dag- en Nachtcrème

Ook Dr Leenarts vereerden wij met een bezoekje. Hier hadden ze namelijk een goede beursaanbieding met hoge korting. En aangezien ik deze producten sowieso gebruik, was dat wel aantrekkelijk natuurlijk. Bovendien ben ik heel benieuwd naar de langverwachte nieuwe Dag- & Nachtcrème en naar de Dagcrème met SPF, dus ook die belandden in mijn shopper.

Een gezellig uitje!

Wij hebben een hele gezellige dag gehad zo samen in Amsterdam. Even dachten we dat het parkeren een ramp werd. We moesten parkeren op een parkeerplaats vlakbij de Arena, waarna we in de rij voor de pendelbus moesten aansluiten. De bus zou ons naar de RAI brengen. Dit was een hele lange rij, maar gelukkig reden de bussen af en aan en hebben we dus hooguit 10 minuutjes moeten wachten. Het was eigenlijk heel goed geregeld allemaal.

Bekende gezichten

We kwamen ook nog een aantal bekende gezichten tegen. Zo hebben we nog even een praatje staan maken met de welbekende Wil & Tien van het gelijknamige YouTube kanaal. Daar zijn helaas geen foto’s van, want we waren te schijterig om te vragen of we op de foto mochten, haha. De volgende keer doen we dat sowieso wel, want wat een aardige, leuke meiden zijn het in het echt.

Jodi, Simone, Mathiske

Én we liepen ook Jodi van Liefthuis.nl tegen het lijf. Superleuk om elkaar na veelvuldig online contact eindelijk eens in het echt te ontmoeten!

De buit - negenmaandenbeurs

Dit is een overzichtje van de buit. En op deze foto ontbreken nog twee Difrax flessen die ik ook nog kocht. Maar dat geloven jullie vast wel 😉

Ben jij weleens op de negenmaandenbeurs geweest? En ken jij Kabrita al?

Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: