‘Nijntje’ Kerststal

Op de dag dat iedereen gezellig met familie Kerst aan het vieren is, en jullie waarschijnlijk helemaal geen tijd hebben om blogjes te lezen, is hier dan toch een stukje. Maar wel in kerstsferen 😉

2015-12-11 19.56.51Kerstboek

Niet lang geleden kreeg Mirthe een heel mooi boekje cadeau. ‘Kerstmis’ van Dick bruna. Ik dacht meteen: O leuk, een kerstverhaal van Nijntje. Maar ‘Nee’, zei de vriendin van wie we het boek kregen: ‘Nijntje was toen nog niet geboren’. En daar heeft ze natuurlijk onmiskenbaar een punt. Nijntje komt niet voor in het boek, maar de figuren uit het kerstverhaal zijn wel getekend in de welbekende Dick Bruna stijl. Het is echt een heel leuk boekje.

Kerststal

Toen wij hoorden dat er ook nog een bijpassende kerststal bij hoort werden T. en ik helemaal enthousiast. Want we hadden net bedacht dat er bij ons thuis nog wat miste onder de boom. We besloten dus de kerststal ook aan te schaffen. Straks als Mirthe wat groter is, volgend jaar bijvoorbeeld kunnen we, als we het boekje voorlezen, de figuurtjes uit de stal erbij pakken en dan kan ze ermee spelen. Voor nu staat het alvast heel gezellig onder de boom. En dat wilde ik jullie niet onthouden:

2015-12-24 16.05.12
Dick Bruna Kerststal
SAM_5045 SAM_5052

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Het boekje hebben wij ook en vind ik heel fijn voor de kindjes. De kerststal kende ik nog helemaal niet maar ziet er heel leuk uit. Ga ik even in gedachten houden voor volgend jaar.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: