OCHTENDROUTINE met TWEE KINDJES | Real momlife 😅

Hoe ziet mijn ochtendroutine eruit met twee kindjes. Hoe laat staan we op en hoe pak ik dat aan, de ochtendrituelen met twee kinderen, als ik alleen thuis ben. Van tandenpoetsen tot boterhammen smeren. Ik laat je zien hoe mijn ochtend eruit ziet!

Hoe doe jij dat? Hoe pak jij het aan in de ochtend? Laat het me weten bij de reacties.

En als je het leuk vindt kun je je hier (gratis uiteraard) abonneren op mijn YouTube Kanaal.

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: