Ondergespuugd! VLOG #69

Leuk dat je kijkt naar de nieuwe vlog! Ja iets met een spugende baby dus deze week 😉 En ik ging voor het eerst een avondje uit zonder Ruben! Dat was spannend!

Kijk weer gezellig mee!

En dan nog even dit: Komende dinsdag om 16.00 komt de volgende vlog al online, waarin je onze Koningsdag ziet. Mirthe liep namelijk mee in de optocht! Zoals jullie misschien wel door hebben loop ik momenteel nog een week achter met de vlogs. Maar ik heb de achterstand ingehaald. Dus komende dinsdag om 16.00 staat hij online. Als je geabonneerd bent, ben je de eerste die hem ziet! En volgende week zondag uiteraard weer de volgende vlog!

Tot dinsdag dus!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: