Onverwachts langskomen? Gezellig!

Kom je onverwachts langs? Leuk, maar je loopt de kans dat:

  • Je mij door het raam kunt zien zitten, maar dat ik toch de deur niet open kom doen. Ik ben een groot deel van de dag bezig met het voeden van Mirthe. En als je borstvoeding geeft loop je tussendoor niet zomaar even weg. Ten eerste wordt Mirthe dan extreem verdrietig. En ten tweede ben ik half ontkleed. 
  • Papa er niet is, die is weer aan het werk namelijk. Al lang, ja. Want hij had welgeteld één dag vaderschapsverlof. Je hoort het goed. Eén dag.
  • Mirthe slaapt en je haar dus niet direct kunt vasthouden, met haar kunt kletsen of haar over haar wangetje aaien. Als de baby slaapt is mama blij, want dat zijn de schaarse momenten. Maak dus geen slapende baby’s wakker.
  • We niet thuis zijn. Ja, moeder en kind gaan ook wel eens gezellig op stap. Even naar de winkels bijvoorbeeld, of op de koffie bij opa en oma.
  • Het hele huis vol staat met vaat, je overal rommel tegenkomt en dat je per ongeluk gaat zitten op een spuugdoekje. Ja het is een troep hier. Dat ruim ik vanavond wel op als Mirthe gaat slapen voor de nacht.
  • Ik mijn pyjama nog aan heb. Of dat mijn haren nog in standje Cruella de Vil staan. Tijd, jongens. Tijd. Het is een kostbaar goed.

Maar voel je niet bezwaard hoor! Alhoewel het fijner is als ik het van te voren weet, is bezoek altijd welkom. Dan kun je even op de kleine passen terwijl ik mijn haren was 😉

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: