Outfit van Mirthe | De bermuda!

Mirthe had laatst weer zo’n leuke outfit aan jongens. De leuke grijze bermuda die ik kocht bij zara, met een maillotje eronder en een stoere trui van Z8 erop. Ik dacht, die moet ik even fotograferen voor de blog! Dus zin in een beetje outfit inspiratie voor je peutermeisje? Dan is dit jouw artikel 😉

Dit bermuda’tje kocht ik dus Bij Zara een paar weken terug. Maar ik zie op de site dat ze hem nog hebben! Dat is natuurlijk helemaal leuk 🙂

Ik vind en bermuda in de winter, met een maillot eronder, zo leuk voor kleine meisjes. Eigenlijk misschien voor mezelf ook nog wel, stiekem. Maar met een zwangere buik erboven lijkt me dat een beetje gek misschien, haha. Nee deze outfit is écht beter voor mijn dochter. Maar hé zeg nou zelf. Als je dat broekje ziet!

De trui van Zara heb ik in de uitverkoop gescoord, dus ik weet niet zeker of die nog ergens te krijgen is. Maar ik vind hem super tof. Hij is lichtroze en heeft toffe schoudertjes in een ander stofje én kleurtje. En er zitten allerlei leuke applicaties op.

De schoenen die Mirthe draagt zijn trouwens haar stoere roze laklaarzen van Richter.

Wat vinden jullie van deze outfit?
Heeft jouw meisje een bermuda in de kast?

Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Hoi Simone,
    Ik doe geregeld een kort spijkerbroekje met een maillot aan bij mijn peuterdochter. Dat staat zo leuk!
    Vind deze bermuda ook erg leuk staan bij Mirthe.
    Groetjes,
    Saskia

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: