Outfit van Mirthe: Overgooier van Zara en Bunnies schoentjes

Vandaag laat ik jullie weer een leuke outfit zien van Mirthe. Ze draagt een overgooier van Zara en een legging van Prenatal. En onder het overgooiertje, of jurkje (net hoe je het wilt noemen), heeft ze een romper van de HEMA aan. Verder draagt Mirthe er ook leuke schoentjes erbij. 

Overgooier-Zara-En-Legging-prenatal

Het overgooiertje van de Zara komt, als ik het me goed herinner, uit de wintersale van afgelopen jaar. Het is een jurkje van spijkerstof met metalen drukkers voorop, wat het aan en uittrekken heel erg gemakkelijk maakt. Hij hoeft niet en kan ook maar heel moeilijk/niet over het hoofd. Op de spijkerstof zit zoals je ziet een sterrenprintje.

Jurkje-Zara2

Het rompertje dat ze eronder aan heeft is de ‘Daddy I really really love you’ romper van de HEMA die ze ook aan had op vaderdag. En in haar haar heeft ze twee haarclipjes die ik ook bij de HEMA heb gekocht.

Mirthe-overgooier-Zara

De legging is roze en heeft een stipjesprintje. Deze komt uit de zomercollectie van Prenatal en is denk ik nog wel verkrijgbaar misschien. De schoenen die Mirthe aan heeft zijn van Bunnies.

Overgooier-Zara-En-Bunnies-schoenen

Ik mocht voor een eerdere samenwerking schoentjes uitzoeken voor Mirthe’s eerste stapjes. Dat werden dus deze Bunnies met flexzool (ze komen bij Nelson vandaan). Ze zijn een maatje groter dan haar huidige schoentjes. Dus ik heb ze nu alleen nog voor het foto’s maken aangedaan. Ze zijn nog net ietsje te groot, maar het duurt niet lang meer voor ze passen. De zool is iets steviger (ondanks de flexzool) dan die van de schoentjes die ze nu heeft. En ik heb het idee dat ze er daardoor gemakkelijker recht op staat. In haar huidige schoentje wil ze namelijk nog wel eens een beetje naar binnen hangen met haar voetjes.

Bunnies-schoenen

Behalve de zool is het schoentje helemaal van leer. Het enige nadeel van dit schoentje is misschien dat je het moet strikken. Haha, liever lui dan moe he 😉

Wat vind jij van deze outfit van Mirthe? Ben je ook zo gek op demin kleertjes?

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

Gekregen-artikel

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: