Outfit van Mirthe | Een wel heel bijzonder jurkje & nieuwe schoentjes!

Eindelijk weer eens een outfitpost van Mirthe. Yay! Ik vind die zo leuk om te maken. Heerlijk om mooie plaatjes van mijn dochtertje te maken. Maar ik moet zeggen: het gaat steeds moeilijker gezien het feit dat mevrouw geen moment meer stil kan staan. 

Dit keer draagt Mirthe een wel heel bijzonder jurkje. Het is het jurkje dat ze op haar verjaardagsfeest droeg. Maar dat is niet het enige dat het jurkje zo speciaal maakt. Dit is ook het jurkje dat mijn nichtje droeg op onze bruiloft: ons bruidsmeisje. Zie hieronder!


Ik had het jurkje van mijn schoonzus teruggekregen toen mijn nichtje eruit gegroeid is. Nu past Mirthe het. Toch wel heel speciaal. Ik krijg bijna de neiging om mijn trouwjurk weer even aan te doen en Thijs in zijn pak te hijsen en nog wat foto’s te maken. Het jurkje is van Mexx, maar ik betwijfel of het nu – drie jaar na dato – nog verkrijgbaar is 😉

Bij het jurkje draagt Mirthe haar nieuwe schoenen van Develab. Deze heb ik gekregen van dit leuke kinderschoenenmerk. En ze kwamen binnen precies op Mirthes verjaardag, dus eigenlijk was het een soort verjaardagscadeautje 😉

Het zijn stevige leren schoentjes en ik vind ze heel erg tof! Ik houd wel van een beetje roze. En dit roze glinstert ook nog op de neus en in de veters!

Doe jij je kinderen iets speciaals aan met hun verjaardag?

Simone

9 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: