Outfit van Mirthe: B.Nosy jurkjes

Gekregen-artikelHet is weer eens tijd voor een outfit post van Mirthe. Eentje met najaarskleding jawel! Heerlijk al die nieuwe kleertjes weer in de kast. Ik kan daar zo ontzettend van genieten. Leuke combi’s maken en kijken wat Mirthe leuk staat. Vandaag laat ik twee jurkjes zien van B.Nosy, die ik mocht uitzoeken bij Kixx Online. Een ontzettend leuk merk wat ik sinds kort heb ontdekt. Écht, als je die collectie ziet, daar word je helemaal hebberig van.

mirthe-in-b-nosy

Op bovenstaande foto zie je het eerste jurkje van B.Nosy, met een legging eronder van hetzelfde merk. Ik vind dit zo’n leuke combi. En het jurkje is ook echt een lekker warm jurkje met de sweatstof aan de bovenkant. Het lijkt net of Mirthe een sweater en een rokje draagt, maar het zit dus aan elkaar vast. De tekst op het jurkje is van een soort wollige stof en lijkt op een applicatie erop. het rokje is van een iets dunnere stof overigens. En met die vrolijke legging eronder vind ik het geheel zo eigenwijs.

mirthe-in-b-nosy-sweatjurk

Kijk nou hoe schattig het haar staat:-) Ik ben er echt blij mee! Echt niet gezond hoe gelukkig ik word van mijn dochter in mooie kleertjes, haha.

mirthe-in-bnosy-jurkje2

Dan het tweede jurkje, het jurkje wat je ziet op bovenstaande foto. Ook van het eerder benoemde merk B.Nosy. Dit is een wat dunner jurkje. Geen sweatstof maar meer een t-shirtstof. En over het rokje zit een laag tule. Het is gemaakt van hetzelfde stofje als de legging uit het setje dat ik eerder liet zien. Maar het combineren van dit jurkje met die legging wordt wel erg druk. Ik combineer de ze dus met een effen legging om er niet een al te grote kermis van te maken. Maar goed, dat is mijn smaak.

B.Nosy heeft ook babykleertjes, maar de meisjeskleding die ik hier laat zien is beschikbaar vanaf maat 86/92 (en die maat zit Mirthe op dit moment als gegoten) en tot en met maat 158/164.

Wat vind jij van B.Nosy, kende je het merk al?

Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: