Outfit van Mirthe | De lente in de bol met Noppies

Noppies, wie kent het niet. Dat leuke merk met prachtige kleertjes. Ik was altijd gek op de mooie babykleertjes van Noppies toen Mirthe heel klein was (zie ook deze shoplog). Maar ook voor grotere kinderen heeft Noppies hele leuke kleren. Dus toen ik laatst een mailtje kreeg van Olliewood of ik op mijn blog eens wat kleertjes van Noppies wilde laten zien, hoefde ik daar natuurlijk niet over te twijfelen.

Het eerste item wat ik mocht ontvangen is dit geweldige jurkje! Ik viel meteen voor dit jurkje vanwege de rouches. Ik ben daar echt gek op. Maar wat ik ook erg leuk vind, is dat dit denim stofje precies hetzelfde stofje is, als waar Mirthe als baby een Noppies spijkerbroekje van had. En laat dat nou mijn favoriete baby broekje van Mirthe geweest zijn.

Mirthe draagt nu een shirt met lange mouwen onder het jurkje en een legging eronder. Maar straks in de zomer kan dit jurkje natuurlijk prima met blote armen en beentjes.

Het leuke van dit merk vind ik dat het tot in de puntjes is afgewerkt met mooie details. Het is niet zomaar een flodderjurkje, maar een echt mooi jurkje. Het heeft een strikje op de buik met een mooi glitterdraadje erdoor, een mooi borduursel op de stof en gewoon een hele nette afwerking.

Ook op de rug lopen de rouches door zoals je ziet. Ik vind dit zo’n leuke foto 🙂

Dit is het shirtje wat Mirthe ook onder het jurkje aanheeft op de foto’s hierboven. Behalve onder het jurkje, staat het ook heel erg leuk op haar nieuwe Noppies spijkerbroek. Het shirt is afgewerkt met een leuk witte bloem. De speldjes in Mirthe’s haren zijn van de H&M, ik weet niet of ze nog verkrijgbaar zijn. Maar deze haarband staat er volgens mij ook heel leuk bij!

Het broekje is een hele fijne stretch spijkerbroek. Ik vind de kleur erg mooi en hij heeft witte stippen, wat hem weer heel speels maakt. Echt een hele mooie broek.

En op deze foto zie je de hele set, het shirtje én het broekje. Mirthe werkte niet zo mee met foto’s maken. Dus dan maar in papa’s nek, dat is altijd leuk! 🙂

Kijk hier voor meer leuke Noppies meisjeskleding.

Heb jij ook Noppies in de kast liggen?
Simone

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: