Outfit van Mirthe | H&M

Mirthe heeft weer een outfit die ik zo leuk vind dat ik hem jullie niet wil onthouden. Ik zag deze outfit bij H&M en toen dacht ik: die moet ik hebben. En kort nadat ik hem besteld had, zag ik op instagram dat Yarah, het dochtertje van collega-mamablogger Wilma dezelfde outfit heeft. Ik denk dat meer mama’s gevallen zijn voor dat schattige volant randje aan het shirtje!

Het shirtje en het broekje, wat eigenlijke een tregging is (een legging die eruit ziet als broek, dus met stiksels en zakken) komen beiden van de H&M. Ze zijn op dit moment te koop en horen bij de nieuwe voorjaarscollectie. Je vind ze bij de kindermaatjes vanaf maat 92. Mirthe draagt hier ook maat 92.


Hier zie je het shirtje nog eens in detail. Ik vond dat randje zó leuk!


En dan met dat leuke zwart witte broekje eronder. Ja, helemaal mijn smaak!


Oh en het is me eindelijk gelukt om een keer een vlechtje te maken in Mirthe’s haar. Ik vind dat zo’n gedoe. Maar ik heb het nu te pakken en heb nu volgens mij aardig door hoe het me lukt. Nu nog een keer leren invlechten haha 😉

Simone

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: