Outfit van Mirthe | Van herfst tot Kerst!

Ik heb een nieuwe lens op mijn camera. En die moest natuurlijk even uitgeprobeerd worden. En wie is dan het fotomodel. Natuurlijk: dat meisje in dat mooie vestje. Want stiekem vind ik dat ik best wel een toffe outfit heb samengesteld toen ik vanochtend voor haar kast stond.

Deze outfitpost is overigens niet gesponsord – ik zeg het er maar even bij 😉

Dit heerlijke warme vest kocht ik een tijdje terug voor Mirthe bij Prenatal. Ik denk hooguit een maand geleden, dus misschien hebben ze deze nog wel in de collectie. Op de website kan ik het helaas niet terugvinden. Onder het vest draag Mirthe een grijs basic shirt met lange mouwen van de HEMA.

Het vest is okergeel. En ik ben momenteel helemaal weg van deze prachtige herfstkleur. Bovendien is het lekker dik en heerlijk warm. En warme vesten die zijn onmisbaar in het najaar.

Ik heb Mirthe ook een geel clipje in haar haren gedaan, jaja: matchy-matchy.

De legging (of eigenlijk tregging) die Mirthe erbij draagt is van H&M. Het is een zwart broekje met zakken op de billen. Het is een net iets dikker exemplaar dan een legging en hij voelt lekker zacht aan, aan de binnenkant.

Er staat een sterretjesprint op. En daar is Mirthe helemaal weg van. Mirthe is momenteel namelijk helemaal geobsedeerd door de sterren en de maan. Dat vindt ze heel interessant allemaal. En voor de kerstperiode is kleding met sterretjes natuurlijk superleuk.

De schoentjes die Mirthe draagt zijn laarsjes van Bunnies. Ik kreeg ze van Bunnies, dat heb je eerder in een vlog kunnen zien. Deze zijn weer lekker herfstig, door de kleur en het hangertje in de vorm van een blaadje dat eraan hangt.

Wat vinden jullie van deze outfit? Is het herfst of is het kerst? 🙂

Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: