Outfit van Mirthe: Wat wordt ze groot!

Wauw, mijn dochtertje groeit als kool. Inmiddels gaat ze echt richting maatje 92. Veel dingen in maat 86 passen nog wel hoor, maar nieuwe dingen in maat 86 koop ik niet meer. Maar maatje 92, dat betekent ook dat er een nieuwe ‘kinderkleding-wereld’ open gaat. Want in sommige winkels, bijvoorbeeld bij WE verkopen ze geen babykleding, maar beginnen ze bij maatje 92. En nu kunnen we dus ook daarheen voor kleding voor Mirthe.

Het setje wat ik vandaag middels deze foto’s aan jullie wil laten zien, is zo’n setje in maat 92. Een setje dat ik onlangs voor Mirthe kocht en waarvan ik echt vind dat ze er zo groot uitziet als ze het aanheeft. Een echt peutertje. En dat staartje in haar haren draag daar ook aan bij, vind ik.

Het vestje komt van WE en is in de uitverkoop. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen. Overigens is dit artikel niet gesponsord, maar ik vind het wel leuk om de linkjes te plaatsen zodat jullie weten waar je de artikelen kunt vinden, áls ze nog verkrijgbaar zijn tenminste.

Het t-shirtje met poezenkopjes erop is ook van WE. Maar dan uit de nieuwe collectie. Mirthe is gek op kleding met dieren erop. Vooral poezen en beren doen het goed 😉

Het rokje kocht ik bij de Prénatal en is ook van de nieuwe collectie. Het maillotje komt bij de Zeeman vandaan, maar dat is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik die kocht, dus ik betwijfel of ze dat nog zullen verkopen. Bij Prénatal verkopen ze nu wel een maillot die erop lijkt.

De schoenen die Mirthe draagt zijn haar fijne, stevige, maar toch lekker flexibele stappers van Shoesme. Deze kreeg ik voor een eerdere samenwerking, maar vind dit merk nog steeds oprecht een aanrader.

Wat vinden jullie van de outfit?

Simone

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Super leuk setje. Mijn dochter draagt inmiddels ook 92. Al blijft broeken een probleem. Ik koop zelf voor mijn zoons erg vaak bij de we. Mooie kleding, goeie kwaliteit maar toch nog betaalbaar. Ik was even vergeten dat de we al in maat 92 begint. Is al weer een aantal jaren geleden dat mijn zoons die maat droeg. Goed om te weten. Broeken koop ik voor mijn dochter meestal bij Zara. Valt smal en lange benen. Schoenen is een drama. Mijn dochter loopt al los zins ze elf maanden was. Shoeme was mijn favoriete schoenen merk voor haar. Maar ze is nu toe aan meer schoen. En dat is in haar maat vrijwel onmogelijk.

    • Welke schoenmaat heeft ze dan als ik het vragen mag? Heel kleine voetjes? Mijn dochtertje draagt nu maatje 23 en wij gebruiken de ‘extreme flex’ schoentjes, maar ook de runflex serie zou geschikt zijn.

  • Wat een leuke outfit! Dat staat Mirthe echt geweldig. Ons meisje zit nog in 86, maar van sommige merken ook 92. Een spijkerrokje vind ik geweldig. Het combineert zo makkelijk overal en nergens bij.
    Wat leuk dat Mirthe al zulk lang haar heeft en de knipjes en elastiekjes laat zitten. Bij mijn dochter groeit het haar niet zo snel en ze trekt alle speldjes, knipjes, haarbandjes er heel snel weer uit. Ze geeft wel regelmatig aan dat ze een speldje in haar haar wil en dat doe ik dan ook, maar 5 minuten later trekt ze het er weer uit.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: