Over Papaisdeliefste.com

Welkom op mijn persoonlijke mama-lifestyle blog. Leuk dat jullie wat meer willen weten over Papaisdeliefste.com. 

Sinds de zwangerschap van mijn dochter heb ik zoveel inspiratie gekregen om te vertellen over van alles wat met zwanger zijn en baby’s te maken heeft, dat ik dacht: het is tijd voor een blog! Een blog waarop ik al mijn gedachtenspinsels, maar ook tips, informatie en andere vermaak kwijt kan.

Waarom Papa is de liefste?

Ik noem mijn blog ‘Papa is de liefste’, (maar wij mama’s weten natuurlijk wel beter ;-)) Vaak krijg ik de vraag waarom ik voor deze naam koos. Er waren al zoveel mamablogs, bijna allemaal met ‘mama’ of ‘mom’ in de titel. En ik wilde iets anders, een iets verrassendere, een tikkeltje meer eigenwijze titel. En zo kwam ik op ‘Papa is de liefste’.

Wie ben ik?

Ik ben Simone, 30 jaar, getrouwd met Thijs en mama van Mirthe (4) en Ruben (1). Ik combineer het moederschap met een deeltijd kantoorbaan als marketing communicatie medewerker, bloggen, vloggen en freelance tekstschrijven.

Leuk als je mijn blog leest. Nog leuker als je ook een reactie achter laat!

Liefs,

Simone

Papaisdeliefste.com is onderdeel van Simone Bosters

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op nummer 65253663

BTW: NL001140172B58

Bekijk hier mijn contactgegevens.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!