Papa is de liefste is vernieuwd!

Al tijdens mijn zwangerschap zat ik ertegenaan te hikken: wel of niet een nieuwe lay out voor de blog? En nu is het dan toch zover. Met nieuwe frisse kleuren en een nieuw logo presenteer ik jullie: Het nieuwe Papaisdeliefste.com.

Kleuren en logo

Het roze uit het oude logo begon me een beetje tegen te staan. Ik heb nu een jongetje en een meisje en hoewel mijn blog zich voornamelijk richt op mama’s en het bovendien ook erg ouderwets is om seksualiteit te koppelen aan kleuren, vond ik toch dat het tijd was voor iets neutralers. Daarnaast was het beeldmerk in het oude logo een wandelwagen met één kindje erin. Een baby’tje en ik heb inmiddels natuurlijk bijna volwassen kinderen (nee grapje, maar zo voelt het wel soms met een dochter die al bijna naar school mag).

blog papa is de liefste simone bosters

Ik zocht naar een stoerdere, frissere en neutralere uitstraling. En dit is het geworden. Geel, wat ik de laatste tijd gewoon een hele toffe kleur vind, gecombineerd met antraciet en zalmroze. Toch nog met een tintje roze dus, Maar het roze is nu niet meer overal waar je kijkt op de site.

Waarom heet mijn blog eigenlijk ‘Papa is de liefste’?

Mijn blog heet ‘Papa is de liefste’. Heel vaak heb ik de vraag gekregen wáárom mijn blog zo heet, want het is immers toch geen ‘papablog’? Toen ik de naam koos voor mijn ‘mamablog’ wilde ik een eigenwijze naam kiezen. Iets wat een klein beetje tegendraads is. Heel veel mamablogs hebben ‘mama’ in de naam en ik zocht naar een originele insteek. Vandaar dat ik kwam op de naam ‘Papa is de liefste’.

Tagline

Om in één oogopslag toch duidelijk te maken dat je met een mama te maken hebt op deze website, heb ik mijn tagline ‘maar mama weet wel beter’ toegevoegd. En die mag uiteraard met een grote knipoog gelezen worden.

Spannend!

Ik vind het zo spannend om de nieuwe lay out te delen. Ik ben natuurlijk verschrikkelijk benieuwd naar wat jij als lezer ervan vindt! Dus laat je even wat van je horen? Dank je wel!

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: