De perfecte outfit voor de eerste verjaardag

Al maanden geleden kocht ik uit de collectie van Z8 een jurkje dat Mirthe zou dragen op haar eerste verjaardag. Maat 80 gokte ik, dat zou vast goed zitten tegen die tijd. Maar helaas de outfit voor haar eerste verjaardag is waarschijnlijk te klein op 2 juni. Ze past het nu al namelijk! Ze heeft het inmiddels als meerdere keren gedragen. Want ja, zo’n mooi jurkje dat ze nu al past, dat ga je niet nog drie maanden in de kast hangen in de hoop dat ze het op haar eerste verjaardag nog steeds aankan. En wat dan (in het gunstigste geval) na één keer dragen alweer te klein is.

Op zoek naar een nieuwe verjaardagsoutfit

En dus ben ik maar op zoek gegaan naar een nieuwe verjaardagsoutfit voor Mirthe. Ik wil in ieder geval graag een jurkje of een rokje. Komt dat nou even mooi uit dat ik bij Kixx Online, waar je echt hele leuke online babykleding kunt shoppen, een outfit uit mag zoeken! Ik laat jullie graag zien wat ik kreeg.

2016-03-24-22.00

Dit leuke rokje en shirtje uit de zomercollectie van Z8 heb ik uitgezocht. Ik vind dit soort tule rokjes zo ontzettend schattig staan bij Mirthe en met dit bijpassende shirtje erop vond ik het een heel snoeperig setje! Helemaal leuk. Ik kan niet wachten tot haar verjaardagsfeestje, want dan mag ze het natuurlijk aan. Tegen die tijd zien jullie de foto’s waarbij ze het stelletje aanheeft nog wel voorbij komen.

2016-03-24-22.05

De mooie details ook aan het rokje, en de kleine hartjes in de print van het shirtje maken het helemaal af. Het geeft de kleding een afgewerkte uitstraling. Ik ben dol op de kleertjes van Z8. Behalve Z8 verkoopt Kixx Online onder andere ook Beebielove, Like Flo, Name It en Tumble ‘n Dry.

2016-03-24-22.059

2016-03-24-22.04

Gekregen-artikelWat vind je van deze verjaardagsoutfit voor Mirthe?

 

 

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: