Plog | Mirthe’s eerste verjaardag

Vandaag laat ik jullie door middel van foto’s zien hoe bijzonder gisteren voor ons was. Het was Mirthe’s eerste verjaardag en dat vierden we met een klein clubje familie alvast met een taartje (zaterdag is het echt groot feest).

2016-05-31-22.07.35

De plog van Mirthe’s verjaardag begint eigenlijk al op 1 juni. Vandaag trakteerde Mirthe op het kinderdagverblijf. Ik knutselde (samen met vriend R. die toevallig even op de koffie kwam) een hele kudde schapen. Het idee vond ik hier. Het is heel simpel: een rijstwafel met folie erom. En op gekleurd papier hoofdjes en beentjes tekenen en uitknippen en dit met plakband op de folie rondom het wafeltje bevestigen. Ik vond ze erg leuk geworden, al zeg ik het zelf. En het is nog een verantwoorde traktatie ook.

2016-06-02-00.09.15

Die avond pakte ik alle cadeautjes in en versierden we de stoel. Ook begon ik met het bakken van de taart.

2016-06-02-00.10.21

We hebben de slingers opgehangen.

Naar-beneden

En dan is het 2 juni: Mirthe’s verjaardag. Nadat we haar ‘lang zal ze leven’-zingend uit bed hebben gehaald komen we beneden. En ik laat haar alle slingers, de ballonnen en de cadeautjes zien.

Ballonnen-zijn-veel-interessanter

Ze is het meest onder de indruk van de ballonnen. Haha 😉 Mirthe draagt overigens haar mooie verjaardagsoutfit van het leuke merk Z8, die ik eerder dit jaar vond.

2016-06-02-11.16.25

Cadeautjes: ‘Is dit voor mij?’ Dat is toch ook wel heel leuk!

Op-de-loopfiets

Dit loopfietsje kreeg ze van ons. Wat een leuk ding! Ze kan al goed met haar voetjes bij de vloer, dus dat komt vast goed als ze door heeft hoe het werkt. Als ik haar duw vindt ze het in ieder geval al erg leuk.

2016-06-02-15.17.49

‘s Middags komen onder andere de opa’s en oma’s op visite. Nog meer cadeaus dus en tijd voor taart met één kaarsje erop uiteraard. Papa en mama hebben hem maar uitgeblazen samen, want dat deed Mirthe nog niet 😉

Taartje-eten

Oooooh wat is dat lekker!

2016-06-02-20.41.27
Na al het spelen met de cadeaus is Mirthe voor een extra slaapje naar bed gegaan die middag, want ze was érg moe. Maar na het eten gingen we nog even schommelen in de tuin op de schommel die ze van opa en oma kreeg. Dat was een leuke afsluiter voor het naar bed gaan.

Inmiddels ligt ze heerlijk te slapen en is deze prachtige dag weer om. Wat hebben we ervan genoten! Morgen even een dagje lekker uitrusten en zaterdag weer groot feest, met familie en vrienden. Wij hebben er zin in!

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

9 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: