Plog#1 Lekker lui en luiers inslaan

Daar is ‘ie dan: mijn eerste plog (photo blog)!

T. moest vandaag (zaterdag) gewoon werken. Hij is rijinstructeur en werkt dus ook op zaterdag en was dus al vroeg op. Voordat hij wegging, bracht hij mij nog even een ontbijtje op bed. Super lief. Nadat ik rustig mijn boterhammetje had opgegeten (goh, dat ontbijtje was ook best fotogeniek geweest voor mijn plog) werd Mirthe wakker. Ik heb haar bij me in bed genomen en ze heeft gedronken. Daarna heeft ze nog wat gespeeld op bed en een uurtje later zijn we naar beneden gegaan voor een fruithapje. Vervolgens was het tijd om te douchen.

2016-01-09-12.28.05

Mirthe vindt het leuk om met de badspeeltjes te spelen.

2016-01-09-12.30.02
Ook buiten de douche kun je er nog prima mee spelen. Ik doe Mirthe een broekje aan van Tumble ‘n Dry en een lief truitje, gebreid door mijn oma.

2016-01-09-12.41.37

Terwijl ik even mijn haar en make-up doe, vermaakt Mirthe zich uitstekend met mijn schoenveters. Kijk dat ondeugende snoetje!

2016-01-09-12.05.09

Mirthe was moe na het douchen en ging even slapen. Ik keek een aflevering van een hele leuke serie die ik op dit moment volg: Tessa. Kennen jullie die? Is echt een aanrader.

2016-01-09-12.53.48

Toen Mirthe weer wakker werd gingen we naar beneden. Ik zette haar in de stoel en ze speelde met haar ringen en de kegel.

2016-01-09-13.02.58

We hebben we een broodje gegeten. En ik ook een half makreeltje, jammie! Mirthe had appelstroop op haar boterham. En ze verslikte zich ontzettend in een stukje brood. Ik schrik daar altijd zo erg van… gelukkig ging het uiteindelijk goed en kon ze weer lachen. Sneller dan mama.

2016-01-09-13.35.17

Toen heb ik een flesje voor Mirthe bereid en deze gegeven. *Mama, wat doe je nou?*

2016-01-09-13.53.31

Maar ik moet natuurlijk ook goed voor mezelf zorgen, dus neem ik een kerstchocolaatje. Ja die zijn nog steeds niet op. En dat ligt niet aan mij 😉

2016-01-09-14.06.19

Na het drinken heb ik Mirthe haar jasje aangedaan en in de nieuwe autostoel gezet (daar zal ik ook nog een blogje over schrijven). Op weg naar de supermarkt nu, waar vandaag de pakken pampers in de aanbieding zijn: tweede gratis! Ik hoop dat ze er nog zijn.

2016-01-09-14.56.37

Gelukkig: ik heb nog vier pakken kunnen scoren voor dit fijne prijsje. Maar er waren meer mensen die gingen ‘hamsteren’. Het was ontzettend druk in de winkel zeg. Alsof ze het er gratis weggaven. Niet meer leuk, zó druk.

2016-01-09-16.01

Na het winkelen was Mirthe in de auto in slaap gevallen. Ik heb haar meteen bij thuiskomt lekker in bed gelegd voor haar middagdutje. Ondertussen ben ik vast begonnen aan deze ‘plog’.

2016-01-09-19.17

Toen ze weer wakker werd kreeg ze de fles en een uurtje later was het alweer tijd om te ‘dineren’ 😉 Een potje met zalm pompoen en courgette voor de kleine. En wij aten boontjes, aardappeltjes uit de oven en een soort kip-cordon-bleu-achtig-ding, maar dan met mozzarella en tomaat erin. Niet heel fotogeniek, maar wel lekker.

2016-01-09-19.23

Mirthe at ook gezellig een boontje mee, uit het vuistje. Ik vind dat zo schattig!

‘s Avonds heb ik nog een flesje gegeven en Mirthe op bed gelegd. Waarna ik naar de verjaardag van een vriend van ons ging. T. heeft op Mirthe gepast vanavond. Het was heel gezellig. Leuk om weer even een avondje op pad te zijn.

Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden om deze plog te bekijken. Ik vond het in ieder geval er leuk om hem te maken. Al regelmatig nam ik me voor een keer te ploggen, maar steeds nam ik te weinig foto’s. Ik zal dit zeker nog eens doen!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: