Plog#2 Weekend in foto’s

Het was een fijn weekend. We hebben leuke dingen gedaan en aardig wat foto’s gemaakt. Dus ik besloot er een plog van te maken.

Chocolade-bal-toetje

Vrijdagavond was heel gezellig. Ik ging samen met mijn zusjes, mijn moeder en mijn oma van vaders kant uit eten. Ik heb veel te weinig foto’s gemaakt van het het heerlijke eten. Maar bovenstaande chocoladebol was mijn toetje. Nee, het was geen Bossche bol, maar een holle chocolade bol, die pas wanneer hij voorgeschoteld werd overgoten werd met warme witte chocoladesaus, waardoor de bol smolt en instortte. In de bol zat onder ander (als ik het me allemaal goed herinner) ijs, een portgelei en boerenjongens verstopt. Een erg leuk toetje en ook nog eens lekker.

2016-01-16-14.16

Zaterdagochtend waren Mirthe en ik lekker samen thuis. Ik nam terwijl Mirthe sliep de tijd om eens flink het huis door te werken. Stofzuigen, was opvouwen, keuken poetsen. Nou ja, je kent het wel. Daarna zijn we samen naar het plaatselijke dierenparkje geweest. Het was tenslotte zo’n zonnig weer.

Varkentjes-in-het-dierenparkje

Ik vind het zo leuk dat we zo’n mooi dierenparkje hebben hier in het dorp. Onder andere deze varkentjes zitten er. Al onze broodkosten en kapjes die niet meer opgegeten worden, worden opgespaard voor de varkens, de geiten, de lama’s, de eendjes en de konijnen in het park.

Tulpen

Ook deden we de boodschappen. En ik kon het niet laten weer mooie verse tulpen mee te nemen.

Papa-geeft-de-fles

‘s Middags hebben papa T. en ik Mirthe naar oma gebracht. ‘s Avonds hadden wij namelijk eindelijk weer eens een écht avondje uit gepland samen. We gingen uit eten en vervolgens naar Sanadome. We hebben onze telefoons niet veel gebruikt deze avond en ik heb dus ook geen foto’s, behalve deze briljante foto: van onze eerste sneeuwbal van het jaar, die we maakten toen we van Sanadome naar huis gingen en het sneeuwde.

2016-01-16-23.24

Toen we thuiskwamen (bij mijn moeder) lag Mirthe gelukkig al lang en breed te slapen. Het is ons gelukt haar uit bed te halen en haar slapend mee te nemen en thuis weer in haar eigen bedje te leggen. Schouderklopje voor ons 😉

Box-naar-beneden-afgesteld

De volgende dag kwamen mijn schoonouders ‘s ochtends  op de koffie. ‘s Middags heeft papa T. het ledikantje en de box naar beneden afgesteld. Onze kleine wordt steeds beweeglijker en vandaag of morgen trekt ze zich tegen de rand op omhoog. En ik wil niet meemaken dat het fout gaat natuurlijk, dus hebben we alvast de bodempjes wat laten zakken.

Katten-zijn-super-interessant

Mirthe kreeg een boterham, maar de katten (die de wipstoel hebben ingenomen) waren veel interessanter dan het eten.

Flesje

Ik gaf Mirthe haar flesje.

Ik-word-later-tandarts

En zij ging vervolgens tandartsje spelen. Ik denk dat ze zich zelf ook afvraagt waar háár tanden blijven. Die heeft ze nog altijd geen. Maar wat niet is kan nog komen, gelukkig 😉

Setje-prenatal

Vervolgens ben ik zondagmiddag met mijn moeder en Mirthe naar de Prenatal geweest. Daar kochten we een stoelverkleiner voor bij opa en oma thuis en dit leuke kledingsetje voor Mirthe.

 

Setje-prenatal2

En ook dit leuke setje scoorde ik daar.

Ik-kan-de-la-al-open-maken

Later op de middag gingen we naar ‘superoma’. Daar gingen we frietjes eten ‘s avonds. Mirthe speelde lekker op de grond en heeft ontdekt dat kastjes en laadjes ook open kunnen. Dit ging ze even lekker uitproberen. Bijdehandje.

‘s Avonds thuis hebben we samen ‘Wie is de mol?’ terug gekeken, want dat hadden we natuurlijk gemist zaterdagavond. Ik ben er nog niet uit, maar begin Annemieke steeds meer te verdenken, wat jullie?

Hebben jullie een fijn weekend gehad?

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: