Plog#4 | Weekendje Center Parcs!

Afgelopen weekend zijn wij met zijn drietjes heerlijk een weekendje weg geweest. In november waren wij al eens met Mirthe in mijn favoriete vakantiepark in Nederland (nee ik word niet gesponsord): Center Parcs – Het Meerdal. En nu waren we er dus weer terug. Aan de hand van foto’s laat ik jullie zien hoe het was!

Op-weg

De hele week voorspelden ze voor het weekend ook ontzettend regenweer. Maar toen wij vrijdagochtend onderweg waren naar het park, was het stralende zonnetje gelukkig ook van de partij. Wij waren dus meteen in de vakantiestemming.

Lekker-lunchen

Aangekomen op het park (we waren wat vroeg) konden we ons huisje nog niet in. We mochten officieel vanaf 15.00 uur inchecken. Dus gingen we eerst gezellig lunchen in de Market Dome (wie noemt dit ook nog steeds de plaza). Let niet op de vlek van het fruithapje hoor. Ach wat zeg ik: daar is het ook een slabbetje voor, nietwaar?

Met-Fristi

We aten een broodje en namen daarbij, fristi! Om het jeugdsentiment wat ik ervaar in Center Parcs nog completer te maken, zullen we maar zeggen.

Zwemmen

Om 14.00 uur kregen we een seintje dat ons huisje klaar was en dat we erin mochten. Dus toen zijn we terug naar de auto gegaan en hebben we de spullen in het huisje gezet. Het was de hoogste tijd voor Mirthe’s middagdutje, maar vanwege alle nieuwe indrukken (denk ik) wilde ze maar niet gaan slapen. We besloten maar te gaan zwemmen, dan zou ze daarna wel goed moe zijn. En dat was ze ook, kijk die rode wangetjes. We hebben een half uur in het water gespeeld en toen zijn we terug gegaan. Onderweg terug viel ze in de draagzak al in slaap!

Dragen

Gisteren blogde ik nog over het feit dat dragen niet meer zo goed ging, maar daar kom ik op terug. We hebben dit weekend veel gedragen, omdat we dan geen wandelwagen hadden die in de weg stond in restaurantjes, of die we moesten stallen bij het zwembad. En Mirthe vond het weer hartstikke leuk! Wij dus ook.

Papa-draagt

Zelfs haar papa heeft het dragen ontdekt! Ik vind dat zo lief!

Eekhoorntje

Zaterdag voeren we de vogels en dit lieve eekhoorntje komt ook een broodje eten. Is het geen schatje?

‘s middags gaan we weer zwemmen en ‘s avonds gaan we uit eten in het buffetrestaurant op het park. Dat was gezellig. Mirthe vond het heel leuk dat we vlakbij het speeltuintje in het restaurant zaten. Niet omdat ze al mee kon spelen, maar het kijken naar de andere kindjes was voor haar al genoeg vermaak.

Op-de-tractor-in-het-restaurant

We maakten nog even deze foto van Mirthe op de tractor, die dus midden in het restaurant staat daar.

Papa-en-Mirthe

Na het eten maakte ik ook nog dit kiekje van papa T. met Mirthe. En hebben we bij terugkomst in het huisje lekker samen ‘Wie is de mol?’ gekeken. Mijn mol zit er nog in!

In-bad

Na ‘Moltalk’ ben ik lekker in bad gegaan. Ik heb thuis geen bad, dus als ik op vakantie ben dan geniet ik daar altijd heel erg van.

wp-1455577466324.jpg

Op zondag zijn we naar de kinderboerderij geweest. Geitjes aaien.

In-het-huisje2

En we hebben de rest van de dag lekker rustig aan gedaan. Papa en Mirthe doen samen lekker gek op de bank!

‘S avonds hebben we gegeten in het Italiaanse restaurantje op het park. Waar Mirthe verliefd werd op de gastvrouw, toen ze van haar een soepstengel kreeg. We zijn het park niet af geweest dit weekend. We hebben het onszelf lekker makkelijk gemaakt met die kleine.

Maandagochtend hebben we de spullen weer ingepakt en zijn we weer huiswaarts gegaan. Wat was dát een fijn weekend zeg!

Hebben jullie ook een fijn weekend achter de rug?

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: