Print hier leuke borstvoeding etiketten!

Het is vandaag de laatste dag van de Wereld Borstvoeding Week. Dus leek het me wel leuk om vandaag iets te delen wat ik zelf gemist heb bij het invriezen van borstvoeding. Ik knutselde leuke borstvoeding etiketten in elkaar!

Op deze etiketten voor je gekolfde melk kun je de naam van je kindje invullen (handig voor als het potje mee gaat naar het kinderdagverblijf), de hoeveelheid melk die erin zit en de datum.

Overigens zijn de labels ook prima te gebruiken als je de eerste hapjes in wilt vriezen. Dan vul je bij naam gewoon in wat er in het bakje zit 😉

Je vindt de labels hier.

Ze zijn te printen op etiketpapier met de code j8159. Op deze etiketten bijvoorbeeld zou het goed moeten komen.

Veel plezier ermee!

Simone

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: