Puppy & Vakantieplannen!? | VLOG 86

Leuk dat je weer kijkt naar de nieuwe vlog! Afgelopen week vond Ruben de puppy van vriendinnetje Stefanie wel heel erg leuk. Bouwde Thijs een zandbak in de tuin, onder het speelhuis. En vertel ik jullie over mijn vakantieplannen.

Bedankt voor het kijken. Abonneren kun je leren: Klik hier. Dank jullie wel!

 

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: