Review | Minimeis: de drager waarmee je kindje overal overheen kijkt

Vandaag kwam de Sint aan bij ons in het dorp. En uiteraard gingen wij kijken! Ruben was er ook bij en die zat lekker bij papa in zijn nek. We ontvingen onlangs de Minimeis drager om uit te proberen  en de Sinterklaas-intocht leek ons bij uitstek de geschikte gelegenheid, omdat Ruben dan, over de menigte heen, ook iets kon zien.

Dit jaar gingen we voor het eerst met het hele gezin kijken bij de intocht. Oh wat had Mirthe daar zin in. Al verheugde ze zich vooral op de aanwezigheid van de witte schimmel, die wat haar betreft onlosmakelijk met Sinterklaas verbonden is. Maar helaas. Amerigo, het paard van Sinterklaas, stond op stal.

Maar gelukkig vond Mirthe de Sint en pieten zelf ook leuk. Tja als ze pepernoten uitdelen, dan is het al snel goed. Alhoewel ze de Sint toch nog wel een beetje spannend vond toen hij dichtbij kwam. Ruben zat bij papa op zijn nek en ik stond met de camera in de aanslag natuurlijk. Bloggert en vloggert die ik ben. Dus Thijs vond het wel erg makkelijk dat hij voor Mirthe ook nog zijn handen vrij had.

De Minimeis

Voor Ruben zou meekijken vanuit de wandelwagen wat lastiger zijn, zo tussen al die mensen. En dus was de Minimeis drager ideaal op dit moment, zodat ook de jongste van het gezin iets kon zien. Natuurlijk begrijpt hij er nog niets van, maar hij zat wel zichtbaar te genieten daarboven. De Minimeis is een soort opvouwbaar zitje voor op je schouders. Je kan je kind ermee op je schouders dragen terwijl je je handen vrij hebt. Aan Thijs de eer om hem te testen.

Het oordeel: Een heel leuk ding voor iedereen die zijn kind graag in de nek draagt. De Minimeis voelt comfortabel aan en het voelt stabiel en veilig. Wel gaf Thijs aan dat het na een half uur toch wat zwaar werd. En dan had hij het met name over de druk in zijn nek.

Waar is de Minimeis geschikt voor?

  • Voor niet al te lange wandelingen waarbij je als ouder graag je handen vrij hebt.
  • Wanneer je (je) kindje graag van alles wilt (laten) zien.
  • In een menigte, je bent door het dragen in de nek smaller dan wanneer je op je buik of op je rug draagt. En beweegt je in een menigte makkelijker wanneer je draagt, dan met een wandelwagen.
  • Dragen in de zomer. Het is niet zo warm als een kind op je buik of op je rug.
  • In ons geval is de Minimeis het meest geschikt voor papa. Mama draagt Ruben graag dicht tegen zich aan. Papa vindt het leuk om de kindjes in zijn nek te dragen.

De Minimeis trekt ook aardig wat bekijks moet ik zeggen. Het is niet een drager die je al heel vaak tegenkomt op straat. De drager is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 5 jaar en is compact opvouwbaar. Hij kost € 149,-.

Draag jij of heb jij je kinderen veel gedragen?

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: