Ruben denkt dat ik gek word & Mirthe’s eerste schooldag | VLOG #134

Ruben denkt: ‘Volgens mij wordt ze niet helemaal goed of zo’, als ik in de keuken sta te dansen. Mirthe gaat voor het eerst na de schoolvakantie weer naar school en we begaan meteen een lekkere momfail 😛 Dat begint goed. Ik ga ook lekker uit eten met vriendinnen. Kijk je gezellig mee?

Abonneer je hier! Ik weet dat niet iedereen geabonneerd is, je helpt me natuurlijk door dat wel te doen. Het kost niks en zo mis je niks meer!

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Mijn kleuter krijgt 2,5 of 3 sneetjes brood mee en daarnaast nog iets extra’s, zoals komkommer, tomaatjes, gekookt ei, of met warm weer een paar zoute sticks.

    En op dagen dat wij allebei werken eten we inderdaad uit de magnetron (in het weekend gemaakt en dan bewaard in de koelkast, of eerder gemaakt en ingevroren. Of, als dat niet is gelukt, iets snels zoals hamburger, gebakken aardappels en boontjes uit de diepvries. Het is niet anders. Mijn kleuter valt na de BSO bijna boven zijn bord in slaap…

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: