Ruben heeft een tandje! | Vlog #92

Hoi, Leuk dat je weer kijkt. Afgelopen week was niet zo’n spannende week omdat ik de hele week met buikpijn thuis was. Stomme Crohn! Ik word er gek van. Maaaaarrrrr! Ruben heeft zijn eerste tandje. Mijlpaal! Kijk weer gezellig mee 🙂

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Hoi Simone,
  Voor wat betreft de speen; onze dochter is sinds haar derde verjaardag volledig van de speen af. Vanaf een jaar of 2 had ze hem alleen nog ‘s nachts (of als ze ziek was ook overdag). We hebben een paar maanden voor haar verjaardag haar verteld dat wanneer ze 3 jaar werd, ze geen speen meer kreeg ‘s nachts. Daar hebben we het regelmatig over gehad met haar. Op een gegeven moment had ze zelf bedacht dat ze de spenen (ze had er 2) op haar verjaardag aan haar opa’s ging geven.
  Zo gezegd, zo gedaan. We hebben de spenen ingepakt en zodra ze binnen waren op haar verjaardag, gaf ze meteen de spenen aan de opa’s. ‘s Nachts ging het eigenlijk meteen best goed, een kleine week heeft ze wat onrustiger geslapen, maar nooit gevraagd naar de speen. Wel zei ze af en toe dat ze het wel een beetje moeilijk vond, maar dan vertelden we haar dat we het heel knap vonden van haar en dat ze zo’n grote meid was dat ze zonder speen kon.
  Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ze het zo makkelijk zou doen zonder speen. Ik denk dat het heeft geholpen dat ze zelf had bedacht om de spenen weg te geven.
  Heel veel succes om Mirthe van de speen af te krijgen.

  Wat balen dat je weer zoveel last van je buik hebt en je nog op de wachtlijst staat om ingepland te worden. Ik hoop dat je snel ingepland wordt en je meer duidelijkheid krijgt.

  Liefs,
  Saskia

  • Dat is wel goed verlopen zeg met die speen! Wij hebben het idee dat Mirthe er gewoon nog niet aan toe is. Verhaal van een spenenfee of nu dus een cadeautje, het helpt nog niet.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: