Ruben speelt kiekeboe & Sinterklaasfeest | VLOG 101

Afgelopen week vierden we Sinterklaas. En Ruben kan zo lachen om kiekeboe spelen. Hij houdt tegenwoordig ook zelf het doekje voor zijn ogen. Echt, je kan me opvegen. Dat en meer in deze nieuwe weekvlog. Kijk je weer gezellig met ons mee?

Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal! (en druk op het belletje voor het krijgen van notificaties, dan mis je niks meer!).

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: