Ruben tijgert & Mirthe op haar nieuwe fiets! | VLOG 90

Afgelopen week bakte ik kruidnootjes met Mirthe. Nu al? Ja, nu al, of nou ja… nu pás eigenlijk. Mirthe kreeg een fiets. Ruben kreeg pufjes na een bezoekje aan de huisartsenpost. En toen hij weer wat begon op te knappen kon hij ineens allemaal nieuwe dingen. Zitten in de kinderstoel en tijgeren over de grond. Hij komt vooruit. Wat een mijlpaal! Echt super leuk 🙂 Bekijk het in de nieuwe vlog!

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Weer een mooie nieuwe mijlpaal! Wat gaat het allemaal toch snel! Soms zou ik de tijd echt even stil willen zetten.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: