Action shoplogje! | januari 2017

Jahoor, daar ben ik weer… Ik ben weer eens bij de Action beland. Ik ging voor kit, omdat onze badkamer wel een nieuw kitrandje kon gebruiken. En een lampje, omdat er een lamp kapot was gegaan.

Ik kwam naar buiten met:

Slofjes voor Mirthe. Ik merk dat de slofjes die ze nu heeft echt precies pas zitten zeg maar, en ik vond bij de Action een leuk slofje in de volgende maat. Ook met een stevig zooltje en een klittenbandje. Prima opvolger lijkt me.


Notitieboekje met een linnen kaft. Gewoon omdat hij zo mooi is. Ik kocht eerder al de oranje en die is al bijna vol geklad. Ik ben gek op mooie notitieboekjes. Ik gebruik ze voor takenlijstjes, boodschappenlijstjes, blogideeënlijstjes. Eigenlijk van-alles-en-nog-wat-lijstjes.


Sokken. Van die lekkere dikke badstof sokken. Ze kwamen al behoorlijk goed van pas in de winterefteling. Lekker warm aan de voetjes.


Een dunschiller en een aardappelschilmes. Gewoon omdat ik er van ieder maar één heb en ik het handig vind om ze extra te hebben.


Placemats. Onze placemats waren aan vervanging toe. Ze werden viezig en smoezelig en niet meer goed schoon te krijgen. Ik kwam deze tegen met een leuk printje. Toen ik ze uit de verpakking haalde bleken ze wel vrij dun, dus ik ben benieuwd hoe lang ze netjes blijven, zonder vouwen of zo.


Wasverzachter. Omdat mijn zusje zweert bij Lenor en ik deze zag staan. Ik dacht: laat ik het eens proberen.


Pennenbakjes. De linkse gouden kocht ik al eerder, misschien zag je het in mijn weekvlogs. Toen ik thuiskwam en mijn pennen erin zette vielen ze er dwars doorheen. Logisch achteraf. Maar ik heb toch een en ander geverifieerd en op het schap in de Action staat toch echt pennenbakjes. Deze mintkleurige houden je pennen beter vast dacht ik zo, toen ik in de winkel stond. Dat blijkt ook wel, zolang je het bakje netjes laat staan. Totdat je het optilt dus, want dan komen ze aan de onderkant eruit, haha. Wat een ellende. Maar goed inmiddels weet ik uit ervaring dat ze ook heel leuk zijn met een cactusje erin 😉

Geef jij veel uit als je bij de Action bent?

Simone

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: