Shoplog HEMA Winterkleding voor Mirthe

Onze kleine meid is niet zo klein meer, ze blijft maar groeien. Is het gek dat ik dat gek vind? Nee, natuurlijk is het niet gek. Het hoort erbij. Kleine meisjes worden groot. Het is niet tegen te houden. Maar het gaat zo snel! Tijd weer voor wat nieuwe items in de kledingkast.

Waar gingen we shoppen? Ik kocht wat leuke items voor het najaar/ winter bij HEMA! En vandaag ga ik ze aan jullie laten zien.

Ik begin met dit leuke jurkje met wimper-print erop. Het eerste wat ik zag hangen en ik was er op slag verliefd op. Die schouderstukjes erop ook, heel wijs.

Deze coltrui. Wat ben ik benieuwd hoe dit haar zal staan. Ik denk dat ze nog twee jaar ouder lijkt met zo’n sjiek truitje aan haha. Ik vond hem leuk en lekker warm denk ik. Hij is niet heel dik maar wel met een kraagje dus. En er zit heel subtiel een klein glitterdraadje doorheen.

Dan dit gave jurkje met volant. Hij is donkergrijs met oudroze strepen. Super gaaf!

Dan kocht ik nog twee maillots. Die waren tweede halve prijs. Een grijze is altijd handig en voor de winter vind ik een kabel heel mooi. Die met het glittertje is voor Mirthe’s kerstoutfit! Nu al? Ja nu al! 🙂

En last but not least nog een lekkere joggingbroek. Heerlijk om aan te doen naar de opvang, zit lekker makkelijk. Of gewoon op een chill-dagje thuis als het koud is buiten: een lekkere warme joggingbroek aan. Ik vond de print tof.

Hebben jullie de winterkleding al compleet? En is er een item wat je graag in een outfitpost van Mirthe zou willen zien?

Simone

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: