Shoplog: Nieuwe laarzen, O’Chill, HEMA en H&M

Alweer een shoplog? Jazeker, ik Mirthe’s gehele garderobe moet vernieuwd voor komende zomer want ze is zoveel gegroeid. Ik kreeg een aantal leuke items en ik shopte bij de HEMA zelf nog wat leuke kleertjes en we kochten laarzen in een maatje groter. Vandaag laat ik ze je zien!

Laarzen


Dit zijn de laarsjes. Weer Berstein laarzen, want daar ben ik sinds Mirthe’s eerste roze Berstein laarzen ontzettend fan van. Ik had nog een kortingsbon van een schoenenwinkel dus daar kocht ik deze met korting mee 🙂

O’Chill

Dit jurkje kregen we toegestuurd van een nieuw Nederlands meisjeskledingmerk: O’Chill. Echt de moeite waard om eens op hun site te kijken want je wordt spontaan vrolijk van alle leuke zomerse prints die ze te bieden hebben. Behalve op dit jurkje wat Mirthe heeft ben ik ook verliefd geworden op die met de cactus erop.

Mirthe draagt hier maat 98 en het zit precies pas, ik zou zeggen dat de maat dus redelijk aan de smalle kant valt. Maar hij zit echt precies mooi aansluitend. Dat zie je vaak met die mooie, wat luxere merkjes, dat de maat iets kleiner valt, maar vaak is dat juist omdat het zo’n mooie precies passende en aansluitende kleding is.

Mooie details en afwerking

Ik ben echt te spreken over dit jurkje, het heeft mooie details en hele mooie afwerking met die mooie randjes. Dit is misschien wel een kanshebber voor de titel: Mirthe’s verjaardagsjurkje 2017 🙂

HEMA


Dit shirtje zag ik bij HEMA, en ik vond het zo gaaf, die kon ik niet laten liggen. Hij koste ook maar 5 euro.

Dit leuke setje, ook van HEMA, idem dito: ik kon het niet laten liggen. Dit is toch geweldig leuk.

Ook deze twee mooie zomerse broekjes komen van HEMA. Ze kosten een tientje per stuk ongeveer.

En als laatste van de HEMA: Deze driekwartleggings, deze waren twee voor acht euro.

H&M

Dit schattige setje van een jurkje met een toffe print en een bijpassend vestje met lovertjes erop kreeg Mirthe van mijn zusje. Zo ontzettend lief en leuk. Hier gaat ze van de zomer veel plezier van hebben.

Zijn jullie ook al los gegaan op de zomercollectie?

Simone

9 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: