Shoplog Zomerkleding voor Mirthe

De lente komt eraan en Mirthe heeft een gigantische groeispurt gehad. Het is net alsof ze maatje 92 zo’n beetje overgeslagen heeft en direct doorging voor maat 98. Onvoorstelbaar hoe hard het ineens gaat. Het klinkt ook zo groot. Maat 98, haha. Waar is mijn baby 😉 Ik kocht een aantal leuke nieuwe kleertjes voor haar. Lekker zomers en in haar nieuwe kledingmaat dus.

Dit setje komt van Zara. Daar bestelde ik de broekjes zelfs in 104 – say what? – Ja je leest het goed, 104. Zara kleding, en vooral de broekjes vind ik nu, vallen erg klein.

En ook dit setje kocht ik bij de Zara. Ik ben gek op Zara baby- en kinderkleding. Ze hebben daar echt altijd leuke dingen!

Ik vind die broek zo tof met die kanten details.

En het shirtje omdat het zo simpel is, maar toch met een leuk glitter-detail op het borstzakje.

Dit shirtje is ook van de Zara. En er staan poesjes op. Moet ik nog meer zeggen? Ik ben gek op kleertjes met poesjes erop. En er zitten volants aan de mouwtjes. Volants zijn mijn nieuwe liefde. Twee maanden geleden kende ik het hele woord nog niet, maar nu gaat mijn hard sneller kloppen bij ieder shirtje of truitje met volants dat ik zie.

En hier zijn nog twee leuke shirtjes. De rechtse, gele, komt weer van Zara. De roze is van Zeeman.

Dit shirtje nam ik mee uit Center Parcs. Het is van Blue Seven, ik kende het merk nog niet. Ik heb het van mijn oma gekregen overigens 🙂

En dan zijn we aanbeland bij de HEMA, ook daar heb ik wat kleertjes gekocht/ gekregen. Deze vestjes nam mijn moeder mee voor Mirthe. Super lief. Vestjes van HEMA vind ik altijd handig in de zomer. In makkelijke kleuren, die bij veel dingen wel bijpassen. Eén in roze/rood en een in mint.

En als laatste, dit felroze shirtje met gouden opdruk. Ook van HEMA.

Hebben jullie al geshopt voor de zomer?

Simone

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: