Sinterklaasfestijn & Ik ben een KLUNS | VLOG #100

Afgelopen week was de sinterklaasintocht én bezochten we het Sinterklaasfestijn in Toverland. Waar Mirthe in danste met pieten, in de achtbaan ging en zelf mocht autorijden. Oh en om te vieren dat dit de 100ste vlog is mag ik nog wat weggeven voor de kindjes! Kijk je gezellig mee?

Abonneren op mijn YouTube kanaal is gratis en kan hier!

 

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: