Snel die camera weg 😅 & Taartje eten met Mirthe in de stad | VLOG 126

Vloggen in het openbaar nog altijd niet ‘normaal’? Afgelopen week was het vaderdag, kijk maar wat voor iets moois Ruben geproduceerd heeft voor papa 😉 En ik had een quality-time-momentje met Mirthe. We gingen gezellig een taartje eten in de stad. Kijk je weer gezellig mee?

Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal! Het is gratis, en dan kun je lekker al mijn video’s kijken. Iedere week een nieuwe vlog 🙂

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: