Spam je YouTube kanaal!

Zoals jullie wel weten ben ik sinds kort naast mijn blog ook mijn YouTube kanaal begonnen. En dat vind ik echt ontzettend leuk om te doen. Ik ontdek ook steeds meer andere leuke YouTube kanalen en dat is voor mij zo’n beetje het nieuwe tv kijken geworden nu. Ik volg een aantal vloggers op de voet, maar het lijkt me leuk om nog wat meer leuke mensen te ontdekken op YouTube. Misschien wel jouw kanaal!

Dus vandaar deze blogpost vandaag! Ik geef jullie de kans om je YouTube kanaal te spammen, of een kanaal wat je zelf graag volgt, in het geval je geen eigen video’s maakt bijvoorbeeld. In onderstaande video vertel ik iets over mijn eigen YouTube kanaal. Het is mijn kanaal trailer! Het maken van een trailer stond al een tijdje op mijn to do list, maar het kwam er maar niet van, maar nu is hij er dus 🙂

Ik ben benieuwd naar jullie spam. Laat een linkje achter en vertel iets over je kanaal! Ik kom uiteraard even een kijkje nemen 🙂 En kijk zelf ook eens tussen de reacties van anderen. Wie weet zit er voor jou ook wel iets leuks tussen!

Simone

 

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: