Verlanglijstje Mirthe (1,5 jaar)

Met het oog op de sinterklaastijd leek het me wel weer eens leuk om een verlanglijstje samen te stellen. Wat zijn nou leuke cadeautjes voor een kindje van anderhalf en wat zou Mirthe leuk vinden om mee te spelen? Ik som een aantal dingen op!

ontbijtmand-picknickset-met-houten-brood

Houten ‘eet’speelgoed.

Mirthe is gek op boterhammetjes eten en helpt ook graag met het tafel dekken. Ik denk dat ze het dan ook erg leuk zou vinden om dit broodmandje (van Eerlijk-Speelgoed.nl) te krijgen. Ik denk dat ze iedereen broodjes zou gaan brengen. Inclusief haar knuffels 🙂

little-love-pop-vtech

Een pop

Steeds meer is Mirthe bezig met haar poppenwagentje. Ze zet haar knuffels erin en gaat dan rondrijden door het huis. En ze moeten wel netjes onder het dekentje liggen. Haha, deed ze dat zelf maar eens 😉 Maar ik denk dat ze een echt baby-popje (Vtech) ook wel heel leuk zou vinden. In boekjes of op foto’s wijst ze ook al baby’tjes aan. Ze kan baby ook gebaren en zeggen inmiddels. Dus ik denk dat hier wel een interessegebied ligt 😉

my-first-camera-2

Een houten camera

Deze houten camera (verkrijgbaar bij Hip & Hout – hipenhout.nl) Dan kan Mirthe zelf foto’s maken en vloggen. Net als mama. Zou ze ook tegen haar camera praten? Ik vind hem superleuk, maar hij is toch ook wel prijzig eigenlijk. Maar ach, als je hem cadeau krijgt 😉

rugzakjes-van-eef-lillemor

Rugtasje

Iedere maandag gaat Mirthe naar oma toe (die past op) en tot nu toe neem ik nog steeds de luiertas mee. Maar het enige dat we mee hoeven nemen is eigenlijk een setje kleren ter verschoning. Gewoon voor de zekerheid. En een vestje en een paar slofjes misschien, maar daar houdt het mee op. Want de rest hebben mijn ouders gewoon allemaal liggen. Dus een lief klein handig rugtasje voor Mirthe lijkt me ideaal om deze spulletjes in te doen. Daar komt bij dat Mirthe het altijd leuk vind als ze zelf ook iets naar de auto mag brengen, dus dan kan ze mooi haar eigen tasje in de auto leggen. Bovenstaande tasjes vind je bij Mini & Momo – www.mini-momo.nl. De blauwe met de konijntjes vind ik het leukst, maar er is ook een roze variant van dat tasje met zwaantjes erop. Ik zou niet kunnen kiezen!

Hebben jullie nog leuke originele tips voor leuk speelgoed voor me misschien?

Simone

(De bovenste afbeelding is ook van Eerlijk-Speelgoed.nl)

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: