Summertime: Jarig, BBQ en Speeltuinbezoekjes | Vlog #82

Afgelopen week was ik jarig! En dat vierden we 🙂 Verder gingen we BBQ-en en bezochten we regelmatig de speeltuin. Wat heerlijk toch, met dit warme weer! Lekker schaduwplekjes opzoeken en buiten vertoeven. Ik kan er ontzettend van genieten! Jullie ook? Kijk je weer gezellig mee?

 

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: