Sweet Petit by Prenatal | Eindelijk ook voor peuters!

Wie kent het niet? Je loopt de Prénatal binnen, en op de eerste tafel die je tegenkomt, vooraan in de winkel, liggen dan de meest schattige lieve poeperige kleine kleertjes die je je maar kunt indenken. De Sweet Petit collectie voor baby’s. Hele mooie setjes, van mooie materialen en gebreide vestjes en dergelijke. Oh ik was er altijd verliefd op. Ik vond het dan ook altijd erg jammer dat deze kleertjes maar tot maatje 68 gingen. 

PR4Kids_SweetPetitbyPrenatal_14

Mijn dochtertje draagt in middels maat 86, dus nevernooitniet dat ze daar nog in kan natuurlijk. Met weemoed naar de babytijd loop je dan maar door naar de grotere maten kleding. Ook leuke merken genoeg hoor, maar geen Sweet Petit… Tot nu! Want Prénatal heeft geluisterd naar onze wens: ‘Sweet Petit zou er ook in grotere maten moeten zijn’.

Prénatal komt met een Sweet Petit lijn voor peuters. De leuke Sweet Petit kleding, maar dan in de maten 74 t/m 104. En vandaag laat ik jullie wat plaatjes zien van de leuke wollige setjes. Ze liggen al in de winkels! Ik ben ze nog niet in het echt wezen bewonderen, maar als ik zo de plaatjes bekijk, dan lijken het me hele comfortabele kleertjes om lekker in te kunnen spelen.

PR4Kids_SweetPetitbyPrenatal_04

PR4Kids_SweetPetitbyPrenatal_08

PR4Kids_SweetPetitbyPrenatal_12

Stonden jullie ook altijd te kwijlen bij die lieve kleine maatjes van de Sweet Petit kleding? 😉 En wat vind je van deze nieuwe collectie?

Simone

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: