Tag: Kort maar krachtig

Ik las deze tag op de site van Hanna, maar weet niet wie hem origineel bedacht heeft. Maar ik dacht, dat is een leuk lijstje! Dus hierbij mijn invulling ervan. Het heeft niet één bepaald thema maar het zijn allemaal korte uitingen over verschillende onderwerpen. Met een kort maar krachtig antwoord, althans dat is de bedoeling, lijkt me.

Stom: 

Ik deelde al twee keer een lijstje met allemaal ‘stomme’ dingen. Maar als ik dan nu iets moet bedenken, zou ik zeggen: buikgriep. Want, afgelopen week heb ik een paar dagen boven de wc gehangen. Sorry, zat je te eten?

Allerstomst: 

Nog stommer dan buikgriep? Pfff… Ja toch die lege koekjestrommel dan, van lijstje nummer twee.

Dag met een gouden randje: 

Mijn bruiloft. Of toch de bevalling van Mirthe. Hmm, nee toch de bruiloft. Nee, de bevalling natuurlijk, of….

Leukste liedje: 

Klap eens in je handjes, blij blij blij, op je boze bolletje, allebei

Handjes omhoog en handjes in je zij.

Zo varen de scheepjes voorbij. Zo varen de scheepjes voorbij.

Houd van: 

Mirthe. Chocolade. Mijn hubbie. Mijn katten. In die volgorde. Nee hoor schatje 😉

Nooit gedacht: 

Dat ik moeder zijn zó leuk zou vinden. Ik wist dat het mooi zou zijn en leuk en zo… maar echt, alle clichés zijn zo waar. Het is onvoorstelbaar mooi. Sorry voor het kotsiekots gehalte.

Genieten: 

Van mijn kleine meisje die zich helemaal stuk lacht als ik mijn handen op mijn boze bolletje houd.

Bang voor: 

Spinnen.

Hekel aan: 

Spinnen. Simone je valt in herhaling.

Lekkerste weer: 

23 graden. Strakblauwe lucht en een zonnetje. En een zacht, licht verkoelend zuchtje wind.

Leukste leeftijd: 

Nu. 26, net moeder. Ja, toch wel het mooiste wat ik tot nu toe meegemaakt heb.

Spijt van: 

Dat ik vandaag geen verse chocolate chip cookies gebakken heb. Een dag geen chocolate chip cookies is een dag niet geleefd.

Geen tijd voor: 

Chocolate chip cookies bakken. Simone je valt wederom in herhaling.

Lekkerste eten: 

Carpaccio

Fijnste vakantieland: 

Italië

Vreselijk goor: 

Slakken eten. Toegegeven: ik heb ze nog nooit gegeten, maar ik ga over mijn nek bij de gedachte alleen al.

Mezelf een duwtje geven: 

Om wat beter op mezelf te passen. Mezelf niet voorbij willen lopen. Alles op zijn tijd en rustiger aan. En om wekelijks naar dansles te gaan. Soms moeilijk, want: moe of ziek. Maar wel goed voor me als het lukt!

Wil nog: 

Samen met Mirthe en T. terug naar de plek waar wij op huwelijksreis waren. Dat was zo’n fijne vakantie, in Italië. Aan het Gardameer.

Mis een beetje: 

De zomertijd. Dagen waarop ik ná mijn werk nog even met Mirthe in het dierenparkje kan gaan wandelen terwijl het nog licht is. Dus kom maar op met die dagen waarop het langer licht is buiten.

Dansen: 

Ja leuk! Ik doe aan modern ballet. En ik heb ook heel lang aan klassiek ballet gedaan. Ik vind dansen heel fijn. Heerlijk om emoties in een dans te leggen.

Vind je het leuk om ook deze tag in te vullen? Dan kom ik hem graag lezen 😉

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: