Tag: Liever niet

Ik kwam deze ‘liever niet…’ tag tegen op mijnlevenalsmama.nl. En ik vond het zo’n grappig lijstje, dat ik dacht: die ga ik zelf ook invullen. Het zijn 25 onderwerpen die vast bij iedereen iets naar boven roepen. En de bedoeling is dus, de naam van de tag zegt het al, dat je bedenkt wat je liever niet hebt, met betrekking tot dat woord. Volgen jullie het nog? Lees het lijstje maar dan begrijp je wat ik bedoel! Als je het gelezen hebt, ken je mij weer een beetje beter.

Liever niet…

 1. Fietsen – Als het veel te hard waait.
 2. Wc-papier – Dat lijkt op schuurpapier.
 3. Koffie – Als het geen cappuccino of latte is.
 4. Bananen – Met bruine plekjes. Ik eet ze liever als ze nog een klein beetje groen zijn.
 5. Toilet – Dixies…
 6. Kauwgom – Kauwen. Ik heb een hekel aan kauwgom want ik word er altijd na een minuut al misselijk van.
 7. Vogels – half levend of nog erger in mijn huis, omdat mijn kat het zo leuk vind om te jagen.
 8. Regen – Ja regen. Liever niet. Nooit eigenlijk. Oké, soms is het natuurlijk goed voor de tuin 😉
 9. Tandenpoetsen – En daarna sinaasappelsap drinken. Jakkie.
 10. Alcohol – Tijdens een zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. Mijn hoofd kan er niet bij, dat er vrouwen zijn die een drankje nuttigen wanneer ze weten dat er een baby in hun buik woont.
 11. Losse veters – Die door de plassen slepen en dan van kleur veranderen.
 12. Honden – In veel te kleine vieze hokken bij broodfokkers.
 13. Vuilniszakken – Met een satéprikker erdoor en iets te veel pastasaus erin. Drup, drup, drup.
 14. Zand – Op je boterham, zand in je haar. O wat voelt dat naar. (Kennen jullie dat liedje ook? Of zong alleen mijn groep-3-juffrouw dat?)
 15. Stofzuigen – Al die kattenharen op de bank, vooral als je net klaar was met stofzuigen.
 16. Broodjes – die te lang in de oven hebben gelegen. Doe mij maar licht en klef.
 17. Rijst – Die aan de pan gekoekt zit.
 18. Voeten – Met schoenen eraan op tafel. Dat vind ik vies.
 19. Televisieseries – Waarin je de meest smerige aandoeningen op je beeldbuis te zien krijgt. Ik begrijp dat het geen taboe moet zijn om ermee naar de dokter te gaan. Maar moet ik dan ook naar andermans ingegroeide teennagels gaan zitten kijken?
 20. Planten – Die water nodig hebben. Daar ben ik niet zo goed in. Daarom kocht ik laatst maar twee vetplantjes.
 21. Schoon beddengoed – Waar de katten bovenop gaan liggen. Zonde.
 22. Douchen – Als je haast hebt.
 23. Pizza – Met een veel te dikke, of een aangebrande bodem.
 24. Supermarkten – Die niet de Albert Heijn zijn. Ik heb daar ooit gewerkt en heb er nog steeds een voorliefde voor. Echter ga ik nu meer naar de Jumbo en de Aldi want die zitten hier letterlijk aan de overkant van de straat.
 25. Uit eten – In een vreetschuur. Of zoals anderen dat ook wel eens met een nettere benaming ‘all you can eat’ noemen.

 

 

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: