Tag: Sweater Weather

Ik zag deze leuke tag met vragen in ‘koude sferen’ voorbij komen op de blog van Hanna. Hij past perfect bij het weer en de decembermaand en bovendien leren jullie mij zo weer een klein beetje beter kennen.

 1. Wat is je favoriete geurkaars?
  Ik vind veel geurkaarsen te sterk ruiken, dus veel geurkaarsen gebruik ik niet. Maar wat ik wel een heel fijn merk vind, is Janzen. Het is best prijzig voor een kaarsje, daarom koop ik het niet vaak. Maar voor een cadeautje is het wel heel leuk bijvoorbeeld. Dat zijn namelijk geurkaarsen met een hele fijne, niet te sterke, geur. Eentje die ik wél graag aansteek dus.
 2. Koffie, thee of warme chocolademelk?
  Chocolademelk. Ik drink het hele jaar thee, maar als het koud wordt, neem ik heel graag een warme chocolademelk. Met slagroom natuurlijk. Koffie drink ik niet zo vaak, maar een lekkere cappuccino of een latte gaan er op zijn tijd ook wel in.
 3. Pas jij je make-up routine aan in het najaar?
  Nee, niet echt. Ik gebruik eigenlijk altijd wat concealer, mascara en een eyeliner en thats it. Of nou, misschien dat ik voor het kerstdiner mijn highlighter wel gebruik 😉 Doe eens gek!
 4. Wat is je favoriete eten tijdens de Feestdagen?
  Het is nogal afgezaagd misschien, maar ik vind gourmetten gewoon heel gezellig. Omdat het zo lekker avondvullend is. Maar ik hou ook heel erg van een lekker varkenshaasje met champignonsaus.
 5. Muts of sjaal?
  Een sjaal. Ik draag bijna dagelijks een sjaal, zeker als ik naar buiten ga, maar vaak hou ik hem binnen ook lekker om.
 6. Wat is je favoriete wintertrui?
  Mijn nieuwe zwarte oversized trui van de H&M, met een klein ritsje op de rug.
 7. Wat is je musthave nagellakkleur van dit najaar?
  Hmm, daar heb ik nog niet over nagedacht. Ik gebruik sinds ik ben bevallen al geen nagellak meer, want daar heb ik natuurlijk zogenaamd geen tijd voor. Laat ik dat weer eens gaan doen. Ik denk dat ik zou gaan voor een mooie klassieke rode kleur.
 8. Laarzen of Uggs?
  Laarzen, zeker weten. Ik ben niet zo van de Uggs. Ik wil niemand kwetsen, maar ik vind ze gewoon niet zo mooi. Ik draag op dit moment graag enkellaarsjes. Of, als ik thuis ben, lekker warme sloffen.
 9. Wat is het leukste aan het najaar?
  Schaatsen! Leuk 🙂
 10. Heb je een favoriet liedje dit najaar?
  Altijd ALL I WANT FOR CHRISTMAS natuurlijk.

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: